Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Favorīti neapdraud arī uz māla

Ostapenko paliek bez breikbumbām sakāvē pret ranga vicelīderi.

Trešais mēģinājums pārspēt vienu no pēdējo sezonu labākajām tenisistēm nebija veiksmīgs Aļonai Ostapenko, kura Romas WTA 1000 sērijas ceturtdaļfinālā pat netika pie breika iespējām un ar 2-6, 4-6 zaudēja pasaules otrajai raketei Arinai Sabaļenkai. Latvijas tenisiste Itālijas galvaspilsētā nopelnīja 215 ranga punktus un saglabās vietu desmitniekā, ja amerikāniete Daniela Kolinsa neiekļūs šī turnīra finālā.

Karjeras sākumā vairāk kā izcila dubultspēļu tenisiste iepazītā Sabaļenka pēdējās sezonās nostiprinājusies visaugstākajā līmenī arī vienspēlē, kur sasniegusi vismaz pusfinālu astoņos no iepriekšējiem desmit Grand Slam, tostarp divreiz triumfējusi Austrālijas atklātajā čempionātā. 

Ostapenko (10. rangā) pret "neitrālo" baltkrievieti Sabaļenku (2.) iepriekš bija spēlējusi divreiz, 2019. gadā bez ierunām (1-6, 2-6) zaudējot Ķīnā un 2023. gadā piekāpjoties Dubaijā (6-2, 1-6, 1-6). Abas šīs spēles notika uz cietā seguma, taču arī uz māla laukumiem rīdzinieces sekmes nebija labākas. Jau pirmajā serves geimā viņai nācās atspēlēt breikbumbu un viņa zaudēja nākamos divus savas serves punktus. Pretinieces servi Ostapenko apdraudēt neizdevās, jo visa mača gaitā viņa tā arī netika kaut pie vienas breikpunkta iespējas. Dienu iepriekš Ostapenko pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku zaudēja arī dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā, kurā ar 3-6, 7-5, 5:10 supertaibreikā zaudēja itālietēm Sārai Errāni un Džasmīnai Paolīni. Elites tenisistēm nākamais turnīrs paredzēts Parīzē, kur no 20. maija līdz 9. jūnijam notiks sezonas otrais Grand Slam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi