Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Bokseris Kristaps Zutis izmēģina lielveikalu Sporta sistēmas

Gatavojoties 18. aprīlī Elektrum Olimpiskā centra basketbola zālē plānotajam jau trešajam Pafbet 101 Fighting Championship cīņu turnīram, Latvijas šī brīža labākais smagsvaru bokseris Kristaps Zutis devās izmēģināt jaunā sporta un brīvā laika pavadīšanas preču lielveikala Sporta sistēmas sortimentu.

FOTO: Latvieši izbūvē velotrasi bērniem Lesoto(5)

No Pump For Peace projekta Dienvidāfrikā atgriezusies pašmāju uzņēmuma We Build Parks komanda. Divu nedēļu garumā tika veikta velotrases izbūve Lesoto sadarbībā ar vietējo organizāciju Sepheo, kas rūpējas par vietējo ielu bērnu izglītību un labklājību, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma We Build Parks pārstāve Linda Butkus.

Rīgas mežu arboristi un dārznieki vēl pirms pavasara sakopuši teju 400 koku vainagus(2)

Rīgas pašvaldības SIA Rīgas meži daļas Dārzi un parki Rīdzenes iecirkņa arboristi un dārznieki pabeiguši dekoratīvo koku vainagu kopšanu 389 kokiem – ikgadējos liepu vainagu kopšanas darbus Brīvības bulvārī, laukumā ap Brīvības pieminekli, Ziedoņdārzā, Mežaparkā Atpūtas alejā, kā arī gobas Esplanādē, 11.novembra krastmalā un Latvijas Nacionālās operas un baleta skvērā, portālam Diena.lv pavēstīja SIA Rīgas meži pārstāvis Edgars Vaikulis.

Tele2 aptauja: Ģimenes Latvijā televīzijas pārraides kopā vairs neskatās(4)

Vairāk nekā pusē jeb 51% Latvijas mājsaimniecību katrs ģimenes loceklis izvēlas savas televīzijas pārraides un skatās tās atsevišķi no pārējiem ģimenes locekļiem, noskaidrots mobilo sakaru operatora Tele2 veiktajā aptaujā. Tāpat 43% atzīst, ka katrs ģimenes loceklis televīzijas pārraides skatās savā ierīcē – televizorā, datorā, planšetē vai telefonā, tādējādi izvēloties sev ērtāko formātu.

Kāzu svinību tendences 2020. gadā

Tāpat kā ļoti dažādas ir līgavu un līgavaiņu personības, tik dažādos veidos var nosvinēt arī kāzas – scenāriju ierobežojums ir vienīgi fantāzijas lidojuma un atvēlētā budžeta līdzsvars. Taču ik gadu pamainās tendences attiecībā uz kāzu dizainu, ziedu izvēli, tērpiem un tā tālāk. Kas aktuāls 2020. gadā?