Grilētu dārzeņu sacepums ar mocarellas sieru un pesto mērci 1

  • 0
  • Pievienot

Pagatavošana:

1. Cukīni sagriež šķēlēs, sarkano sīpolu daivās, papriku lielos gabalos, ziedkāpostu sadala ziedkopās, šampinjonus sagriež daivās.

2. Visus dārzeņus un sēnes iemarinē sālī, piparos, Worchester mērcē un timiānā apmēram 10 min. Apgrilē.

3. Tad kārto cepamtraukā, pārkaisa rīvētu sieru.

4. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 5 min., tad virsū kārto mocarellas šķēles. Cep, līdz siers izkusis.

5. Gatavo pesto - visas pesto sastāvdaļas sablendē, tievā strūklā pievienojot olīveļļu.

6. Sacepumu pārlej ar pesto un ceļ galdā.

Raksts tapis sadarbībā ar žurnālu

Pievieno komentāru

Dienas recepte

Lai burkas pagrabā nesprāgst!
Lai burkas pagrabā nesprāgst!  6   

Ja vārāt un marinējat jau gadu gadiem, iespējams, to jau zināt, taču, ja šī ir tikai jūsu pirmā vai otrā vasara pie...

Zivs lapās
Zivs lapās   

Dodoties dabā, uzēst gribas pat vairāk nekā ikdienā mājās, jo svaigais gaiss un fiziskas aktivitātes uzlabo apetīti....

Recepte: Plūmju plātsmaize
Recepte: Plūmju plātsmaize

Brīnišķīgām brīvdienām. Galdā plūmju plātsmaize.  Sastāvdaļas: 150 g sviesta, 200 g miltu, 200 g auzu pārslu,...

Apaļi aveņu pīrāgi
Apaļi aveņu pīrāgi   

Apaļi aveņu pīrāgi:Sastāvdaļas: pildījumam - 500 g aveņu, 2 ēd. kar. cietes, 100 g cukura. Mīklai - 200 g miltu,...

Vasaras veltes
Vasaras veltes     

Kad zemenes beigušās, šķiet, nākamais lielākais vasaras gardums ir mazsālītie gurķīši - stingri un kraukšķīgi, skaisti...

Grillēts jāņusiers
Grillēts jāņusiers   

Ja pēc Līgo svētkiem paliks pāri siers un ierasti to ēst vairs negribas, izmēģini sieru grillēt! Sanāk un garšo...

Ugunskura zupas talciniekiem
Ugunskura zupas talciniekiem    9   

Pēc kārtīgas pavasara talkošanas nekas nav gardāks kā kopīgiem spēkiem pagatavota sātīga, lielā katlā vārīta, karsti...

Liesā pasha Lieldienām
Liesā pasha Lieldienām  2   

Šoreiz savādāka, vēl interesantāka pasha – mūsdienu versijā liesa un atsvaidzinoša, nevis trekna un sātīga. Izmēģini! ...

Demokrātiskie pupiņu ēdieni
Demokrātiskie pupiņu ēdieni    1   

Pupiņas - gan pākšu, gan parastās mazās, baltās - ir lielisks produkts gan tādēļ, ka lētas un demokrātiskas, gan tādēļ,...

Receptes marta saldināšanai
Receptes marta saldināšanai    3   

Lido šefpavārs Aleksandrs Puškins, sagaidot 8. martu, piedāvā trīs ļoti gardus desertus Pat ja 8. martu neplānojat...

Bumbieri ziemā
Bumbieri ziemā   

Šīs ziemas kulinārais prieks man saistās ar bumbieriem, baudītiem sniegainā dienā. Mani priekšstati par bumbieru...

Vienkāršs spinātu pīrāgs
Vienkāršs spinātu pīrāgs   

Sastāvdaļas: 6 olas, 1 sīpols, 500 grami Šveices vai Grijē siera, 300 grami saldētu vai svaigu spinātu, sāls un pipari...

Gardie Ziemassvētku cepeši
Gardie Ziemassvētku cepeši    3   

Šefpavārs Tomass Godiņš piedāvā trīs receptes, kas svētku galdu padarīs īpaši izsmalcinātu. Lai cik daudz gardu...

Vēl aktuāli

+
Lasi vēlāk
0