Grilētu dārzeņu sacepums ar mocarellas sieru un pesto mērci 1

  • 0
  • Pievienot

Pagatavošana:

1. Cukīni sagriež šķēlēs, sarkano sīpolu daivās, papriku lielos gabalos, ziedkāpostu sadala ziedkopās, šampinjonus sagriež daivās.

2. Visus dārzeņus un sēnes iemarinē sālī, piparos, Worchester mērcē un timiānā apmēram 10 min. Apgrilē.

3. Tad kārto cepamtraukā, pārkaisa rīvētu sieru.

4. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 5 min., tad virsū kārto mocarellas šķēles. Cep, līdz siers izkusis.

5. Gatavo pesto - visas pesto sastāvdaļas sablendē, tievā strūklā pievienojot olīveļļu.

6. Sacepumu pārlej ar pesto un ceļ galdā.

Raksts tapis sadarbībā ar žurnālu

Pievieno komentāru

Dienas recepte

Aprikožu un rikotas uzkoda
Aprikožu un rikotas uzkoda   

Garda aprikožu un rikotas uzkoda citādam rītam. Sastāvdaļas: 12 aprikožu, 240 g rikotas siera, 2 ēdamkarotes...

Zaļie salāti pie desiņām
Zaļie salāti pie desiņām  1   

Šīs gardās, veģetārās receptes autore ir uztura skolas Vegus vadītāja Dita Lase. Par zaļajiem salātiem viņa...

Recepte: Melleņu kraukšķis
Recepte: Melleņu kraukšķis

Laikā, kad mežos nogatavojušās mellenes un to ir "pa pilnam" - kāda noderīga recepte. Labu apetīti! Melleņu...

Spinātu un kabaču krēmzupa
Spinātu un kabaču krēmzupa   

Garda jūnija spinātu un kabaču krēmzupa. Sastāvdaļas: 100 g spinātu, 100 g mazu kabaču, 1 kartupelis, 1 sīpols, 2...

Zaļās sezonas lapu salāti
Zaļās sezonas lapu salāti  1   

Jāķer vitamīni - līdz vasarai palicis vien nedaudz! Gardumgarda recepte no zaļās krāsu gammas - lapu salāti. ...

Sārtvīns pie grila
Sārtvīns pie grila  2   

Ar pirmajiem saules stariem velkam ārā apputējušos grilus un garāžas stūrī noglabāto ogļu maisu, lai brīvdienas...

Gardas pusdienas pēc talkošanas
Gardas pusdienas pēc talkošanas    3   

Pavasaru talkošanas skaistums ir gan labajā sajūtā, ka satīrīts kāds pleķītis pasaules, gan kopīgajā maltītē pēc tam,...

Elzasas nots vīna buķetē
Elzasas nots vīna buķetē   

Francijas ziemeļos pie Vācijas robežas atrodas vīna reģions Elzasa. Tur saražo tikai 1,5% no visiem Francijas vīniem,...

FOTO: Gardo pankūku rīti
FOTO: Gardo pankūku rīti    2   

Pirmā pankūka var arī neizdoties – jo, iespējams, ne panna, ne eļļa nav pietiekami karsta, bet visas pārējās, gatavojot...

 Spageti ar ķiplokiem
Spageti ar ķiplokiem   

Dienas recepte - spageti ar ķiplokiem.Sastāvdaļas: 3-4 ķiploki, olīveļļa, 1/4 tējkar. kaltētu sarkano čili...

Vitamīnu spridzeklis ar ingveru
Vitamīnu spridzeklis ar ingveru  2   

Ingvers ir viena no vecākajām un populārākajām austrumu garšvielām, ko izmanto arī ārstniecībā. Ingvera sastāvā ir...

Čia sēklu sniegtie labumi
Čia sēklu sniegtie labumi  7   

Čia sēklas Latvijas iedzīvotāji iepazinuši samērā nesen, taču ir vērts tās iekļaut ēdienkartē. Tās ir ļoti bagātīgs...

Mandarīnu krēms
Mandarīnu krēms   

Recepte mandarīnu krēma pagatavošanai.Sastāvdaļas: 7 mandarīni, 8 olu dzeltenumi, 15 g želatīna, 3 ēdamkarotes...

Dzērveņu saldēdiens svētkiem
Dzērveņu saldēdiens svētkiem   

Dzērveņu saldēdiens svētkiem Sastāvdaļas (1 personai): 100 grami dzērveņu, 1 ola, 3 ēdamkarotes cukura, 1 paciņa...

Vēl aktuāli

+
Lasi vēlāk
0