Grilētu dārzeņu sacepums ar mocarellas sieru un pesto mērci 1

  • 0
  • Pievienot

Pagatavošana:

1. Cukīni sagriež šķēlēs, sarkano sīpolu daivās, papriku lielos gabalos, ziedkāpostu sadala ziedkopās, šampinjonus sagriež daivās.

2. Visus dārzeņus un sēnes iemarinē sālī, piparos, Worchester mērcē un timiānā apmēram 10 min. Apgrilē.

3. Tad kārto cepamtraukā, pārkaisa rīvētu sieru.

4. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 5 min., tad virsū kārto mocarellas šķēles. Cep, līdz siers izkusis.

5. Gatavo pesto - visas pesto sastāvdaļas sablendē, tievā strūklā pievienojot olīveļļu.

6. Sacepumu pārlej ar pesto un ceļ galdā.

Raksts tapis sadarbībā ar žurnālu

Pievieno komentāru

Dienas recepte

Ugunskura zupas talciniekiem
Ugunskura zupas talciniekiem    9   

Pēc kārtīgas pavasara talkošanas nekas nav gardāks kā kopīgiem spēkiem pagatavota sātīga, lielā katlā vārīta, karsti...

Liesā pasha Lieldienām
Liesā pasha Lieldienām  2   

Šoreiz savādāka, vēl interesantāka pasha – mūsdienu versijā liesa un atsvaidzinoša, nevis trekna un sātīga. Izmēģini! ...

Demokrātiskie pupiņu ēdieni
Demokrātiskie pupiņu ēdieni    1   

Pupiņas - gan pākšu, gan parastās mazās, baltās - ir lielisks produkts gan tādēļ, ka lētas un demokrātiskas, gan tādēļ,...

Receptes marta saldināšanai
Receptes marta saldināšanai    3   

Lido šefpavārs Aleksandrs Puškins, sagaidot 8. martu, piedāvā trīs ļoti gardus desertus Pat ja 8. martu neplānojat...

Bumbieri ziemā
Bumbieri ziemā   

Šīs ziemas kulinārais prieks man saistās ar bumbieriem, baudītiem sniegainā dienā. Mani priekšstati par bumbieru...

Vienkāršs spinātu pīrāgs
Vienkāršs spinātu pīrāgs   

Sastāvdaļas: 6 olas, 1 sīpols, 500 grami Šveices vai Grijē siera, 300 grami saldētu vai svaigu spinātu, sāls un pipari...

Gardie Ziemassvētku cepeši
Gardie Ziemassvētku cepeši    3   

Šefpavārs Tomass Godiņš piedāvā trīs receptes, kas svētku galdu padarīs īpaši izsmalcinātu. Lai cik daudz gardu...

Saldie dzērveņu batoniņi
Saldie dzērveņu batoniņi  1   

Sastāvdaļas: 240 g miltu, 180 g cukura, šķipsna sāls, 120 g sviesta, 300 g dzērveņu, 60 ml greipfrūtu sulas, 1 tējkar....

Dienas recepte: Tomātu džems
Dienas recepte: Tomātu džems

Vienkārša recepte - tomātu džems.Sastāvdaļas: 8 vidēja izmēra tomāti, 80 ml baltvīna etiķa, 100 g cukura, 80 ml...

Rudens gardums - biešu čipsi
Rudens gardums - biešu čipsi   

Kad apkārt sāk klejot pirmie vīrusi un drēgnums ložņā ne tikai ārā, bet iespraucas arī telpās, ļoti svarīga ir vitamīnu...

Kādu vīnu baudīt pie sēnēm?
Kādu vīnu baudīt pie sēnēm?  5   

Sēņu lasīšanu varētu pieskaitīt pie mūsu «nacionālajiem» sporta veidiem līdzās Dziesmu svētkiem un maratoniem. Dziesmu...

Zivju zupa ar saldo krējumu
Zivju zupa ar saldo krējumu   

Gatavojot zupu, centieties izmantot pēc iespējas vairāk tīru, ar ķīmiju nepiesārņotu produktu, iesaka restorāna...

Plūmju un drupatu deserts
Plūmju un drupatu deserts   

Plūmju un drupatu deserts Sastāvdaļas: 10 plūmes, 240 g miltu, 240 g baltā cukura, 3 ēdamkarotes brūnā cukura, 1...

Receptes: Rudenīgi kārumi
Receptes: Rudenīgi kārumi    1   

Sēņotāji teic, ka šogad nekāds labais sēņu gads vis nav. Es neesmu sēņotāja, atzīšos - droši un pārliecināti pazīstu...

Ābolu rozītes
Ābolu rozītes  3   

Ceptu ābolu smarža ir signāls - rudens klāt! Ierasts izdobt ābolam vidiņu, sapildīt tur cukuru un kanēli un...

Vēl aktuāli

+
Lasi vēlāk
0