Grilētu dārzeņu sacepums ar mocarellas sieru un pesto mērci 1

  • 0
  • Pievienot

Pagatavošana:

1. Cukīni sagriež šķēlēs, sarkano sīpolu daivās, papriku lielos gabalos, ziedkāpostu sadala ziedkopās, šampinjonus sagriež daivās.

2. Visus dārzeņus un sēnes iemarinē sālī, piparos, Worchester mērcē un timiānā apmēram 10 min. Apgrilē.

3. Tad kārto cepamtraukā, pārkaisa rīvētu sieru.

4. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 5 min., tad virsū kārto mocarellas šķēles. Cep, līdz siers izkusis.

5. Gatavo pesto - visas pesto sastāvdaļas sablendē, tievā strūklā pievienojot olīveļļu.

6. Sacepumu pārlej ar pesto un ceļ galdā.

Raksts tapis sadarbībā ar žurnālu

Pievieno komentāru

Dienas recepte

Gardie Ziemassvētku cepeši
Gardie Ziemassvētku cepeši    3   

Šefpavārs Tomass Godiņš piedāvā trīs receptes, kas svētku galdu padarīs īpaši izsmalcinātu. Lai cik daudz gardu...

Saldie dzērveņu batoniņi
Saldie dzērveņu batoniņi  1   

Sastāvdaļas: 240 g miltu, 180 g cukura, šķipsna sāls, 120 g sviesta, 300 g dzērveņu, 60 ml greipfrūtu sulas, 1 tējkar....

Dienas recepte: Tomātu džems
Dienas recepte: Tomātu džems

Vienkārša recepte - tomātu džems.Sastāvdaļas: 8 vidēja izmēra tomāti, 80 ml baltvīna etiķa, 100 g cukura, 80 ml...

Rudens gardums - biešu čipsi
Rudens gardums - biešu čipsi   

Kad apkārt sāk klejot pirmie vīrusi un drēgnums ložņā ne tikai ārā, bet iespraucas arī telpās, ļoti svarīga ir vitamīnu...

Kādu vīnu baudīt pie sēnēm?
Kādu vīnu baudīt pie sēnēm?  5   

Sēņu lasīšanu varētu pieskaitīt pie mūsu «nacionālajiem» sporta veidiem līdzās Dziesmu svētkiem un maratoniem. Dziesmu...

Zivju zupa ar saldo krējumu
Zivju zupa ar saldo krējumu   

Gatavojot zupu, centieties izmantot pēc iespējas vairāk tīru, ar ķīmiju nepiesārņotu produktu, iesaka restorāna...

Plūmju un drupatu deserts
Plūmju un drupatu deserts   

Plūmju un drupatu deserts Sastāvdaļas: 10 plūmes, 240 g miltu, 240 g baltā cukura, 3 ēdamkarotes brūnā cukura, 1...

Receptes: Rudenīgi kārumi
Receptes: Rudenīgi kārumi    1   

Sēņotāji teic, ka šogad nekāds labais sēņu gads vis nav. Es neesmu sēņotāja, atzīšos - droši un pārliecināti pazīstu...

Ābolu rozītes
Ābolu rozītes  3   

Ceptu ābolu smarža ir signāls - rudens klāt! Ierasts izdobt ābolam vidiņu, sapildīt tur cukuru un kanēli un...

Aprikožu un rikotas uzkoda
Aprikožu un rikotas uzkoda   

Garda aprikožu un rikotas uzkoda citādam rītam. Sastāvdaļas: 12 aprikožu, 240 g rikotas siera, 2 ēdamkarotes...

Zaļie salāti pie desiņām
Zaļie salāti pie desiņām  1   

Šīs gardās, veģetārās receptes autore ir uztura skolas Vegus vadītāja Dita Lase. Par zaļajiem salātiem viņa...

Recepte: Melleņu kraukšķis
Recepte: Melleņu kraukšķis

Laikā, kad mežos nogatavojušās mellenes un to ir "pa pilnam" - kāda noderīga recepte. Labu apetīti! Melleņu...

Spinātu un kabaču krēmzupa
Spinātu un kabaču krēmzupa   

Garda jūnija spinātu un kabaču krēmzupa. Sastāvdaļas: 100 g spinātu, 100 g mazu kabaču, 1 kartupelis, 1 sīpols, 2...

Vēl aktuāli

+
Lasi vēlāk
0