Grilētu dārzeņu sacepums ar mocarellas sieru un pesto mērci 1

  • 0
  • Pievienot

Pagatavošana:

1. Cukīni sagriež šķēlēs, sarkano sīpolu daivās, papriku lielos gabalos, ziedkāpostu sadala ziedkopās, šampinjonus sagriež daivās.

2. Visus dārzeņus un sēnes iemarinē sālī, piparos, Worchester mērcē un timiānā apmēram 10 min. Apgrilē.

3. Tad kārto cepamtraukā, pārkaisa rīvētu sieru.

4. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 5 min., tad virsū kārto mocarellas šķēles. Cep, līdz siers izkusis.

5. Gatavo pesto - visas pesto sastāvdaļas sablendē, tievā strūklā pievienojot olīveļļu.

6. Sacepumu pārlej ar pesto un ceļ galdā.

Raksts tapis sadarbībā ar žurnālu

Pievieno komentāru

Dienas recepte

Dzērveņu saldēdiens svētkiem
Dzērveņu saldēdiens svētkiem   

Dzērveņu saldēdiens svētkiem Sastāvdaļas (1 personai): 100 grami dzērveņu, 1 ola, 3 ēdamkarotes cukura, 1 paciņa...

Gardas oktobra pusdienas
Gardas oktobra pusdienas     

Ir tas patīkamais brīdis, kad dārzi novākti, dārzeņiem pilni apcirkņi un ķirbjiem skapjaugšas vai verandas - viss vēl...

Burkānu salāti ar sinepēm
Burkānu salāti ar sinepēm   

Burkānu salāti ar sinepēm Sastāvdaļas: 1/2 kg burkānu, 2 tējkarotes Dižonas sinepju, viena citrona sula, 2-3...

Aukstā aveņu zupa
Aukstā aveņu zupa

Dienas recepte - aukstā aveņu zupa.Nepieciešamās sastāvdaļas: 600 g aveņu;250 ml ūdens; 60 ml baltvīna; 250 ml...

Našķi septembra vakariem
Našķi septembra vakariem    1   

Kad laukā arvien agrāk sāk satumst, mājās arvien biežāk prasās pēc kārdinošām, karstajās vasaras dienās piemirstām...

Rudenīgas maltītes
Rudenīgas maltītes     

Vasaru tik strauji nomainījušais rudens liek pāriet arī uz rudenīgiem ēdieniem. Vairs nekārojas ne atspirdzinošās...

Sulīga persiku salsa
Sulīga persiku salsa  8   

Sastāvdaļas: 4 gatavi persiki, 1 vidējs sīpols, 2-3 halapenjo pipari, citrona sula, sauja svaigu piparmētru, 3 cm...

Gards ķiršu cepums
Gards ķiršu cepums   

Sastāvdaļas: 5 olas, pusglāze cukura, 50 g miltu, 50 g rīvmaizes, pustējkarote sodas, 1/2 kg ķiršu, glāze valriekstu. ...

Provansas vīnu atklāšana
Provansas vīnu atklāšana    2   

Katru gadu es obligāti dodos kādā vīna ceļojumā. Savā vīnziņa karjeras laikā ir apmeklēts vismaz pārdesmit vīna...

Vasarīgs rukolas pesto
Vasarīgs rukolas pesto   

Sastāvdaļas: 500 ml rukolas lapiņu, 240 ml auksti spiestas olīveļļas, 120 ml pekorīno siera, 120 ml parmezāna siera, 80...

Avokado krēma deserts
Avokado krēma deserts  3

Sastāvdaļas: viens paliels avokado, 120 ml piena, 60 ml cukura, pustējkarote vaniļas ekstrakta. ...

Forele ar ķiploku sviestu
Forele ar ķiploku sviestu

Pagatavošanas laiks: 15 minūtes Porcija: 2 cilvēkiem Nepieciešams: • Forele – 2 gab.  • Sviests – 3...

Pasta ar murķeļiem
Pasta ar murķeļiem    6   

Pavāra Valtera Zirdziņa restorāna ēdienkartē jau otro nedēļu manāmi ēdieni no pavasara sēnēm - slavenajiem murķeļiem...

Pavasara salāti
Pavasara salāti

Pagatavošanas laiks: 5 minūtes Porcija: 2 cilvēkiem Nepieciešams: • Svaigie salāti – 4 saujas • Zirņu...

Vēl aktuāli

+
Lasi vēlāk
0