Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Konkursi

Piedalies konkursā un ej uz Jūras vārtu Jaunās zāles atklāšanas koncertu!

13. februārī plkst. 20 ar mūziķa Dream Koala un pašmāju apvienības Kasetes koncertu tiks atvērta Ventspils teātra nama Jūras vārti Jaunā zāle, kas turpmāk būs vieta dažādām kultūras norisēm ārpus ierastā – vietējo un ārvalstu mūziķu koncertiem, teātra un dejas izrādēm, kino un citiem pasākumiem.

Noslēdzies konkurss par Kartupeļu operu!

Noslēdzies konkurss, kurā, pareizi atbildot uz jautājumiem, bija iespēja iegūt sešus ielūgumus divām personām uz vienu no Kartupeļu operas izrādēm Ventspilī 31. janvārī (k/n Jūras Vārti), Rēzeknē 5. februārī (Latgales vēstniecībā Gors) un Liepājā 19. februārī (Liepājas teātrī).

Noslēdzies konkurss par festivālu Eiropas Ziemassvētki!

Noslēdzies konkurss, kurā, pareizi atbildot uz jautājumiem, bija iespēja iegūt ielūgumu divām personām uz festivāla _Eiropas Ziemassvētki koncertu Ziemassvētki sveču gaismā_, kas notiks 18. decembrī Mazajā ģildē. 

Piedalies konkursā un ej uz Eiropas kino skatēm!

No 9. līdz 13. decembrim Nacionālais Kino centrs skatītājus un kinoprofesionāļus aicina uz lekciju, tikšanos un filmu programmu _Riga Meetings, _kas notiks Latvijas Nacionālajā bibliotēkā un kinoteātrī Splendid Palace.

Piedalies konkursā un ej uz festivālu Eiropas Ziemassvētki! © DIENA

No 6. līdz 30. decembrim Rīgas koncertzālēs un baznīcās notiks festivāls _Eiropas Ziemassvētki. _Koncertos klausītāji varēs izbaudīt svētku noskaņu gan tradicionālajās Ziemassvētku skaņās, gan mūsdienu komponistu skaņdarbos, kā arī priecīgajos džeza ritmos, būs iespēja arī novērtēt vairāku latviešu komponistu pirmatskaņojumus.