Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Politika

Politologs: Kariņa lidojumu skandālā reālākais iznākums būtu viņa demisija

Bijušā Ministru prezidenta, pašreizējā ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa (JV) avioreisu skandālā reālākais iznākums būtu viņa demisija, taču tam vajadzēja notikt jau laicīgi, un tādā gadījumā Jaunā vienotība (JV) tagad būtu daudz labākā pozīcijā, intervijā Latvijas Radio sacīja politologs un sabiedrisko attiecību speciālists Filips Rajevskis.

Kariņa liktenis premjeres rokās © DIENA

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Vaivoda lietā otrais iesaistītais ir fiziska persona

Līdzšinējā Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departamenta direktora pienākumu izpildītāja Jāņa Vaivoda krimināllietā otrs iesaistītais cilvēks ir fiziska persona, kurai arī inkriminē kukuļa lielā apmērā piedāvāšanu, aģentūra LETA noskaidroja Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB).

Tas ir milzīgs cunami, kas tuvojas visai Latvijai © DIENA

Par to, kāpēc Apvienotā saraksta aktīvā darbība opozīcijā neatspoguļojas tā reitingos, kāpēc Vienotību kritika un atmaskojumi šķietami neskar un kur pazudis saraksta līderis Uldis Pīlēns, šī politiskā spēka valdes līdzpriekšsēdētāju, Latvijas Zaļās partijas līderi Edgaru Tavaru intervē Agnese Margēviča.

ZZS kā līderus EP vēlēšanām piesaka Rokpelni un Dineviču

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) šodien Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegusi Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu kandidātu sarakstu, kurā pirmās trīs vietas atvēlētas Harijam Rokpelnim, Jānim Dinevičam un Andrim Bērziņam.