Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ātrais kredīts neparedzētiem izdevumiem svētkos

Gada nogale ikvienam saistās ar zināmiem izdevumiem – nav noslēpums, ka ballītes, svētku pasākumi un dāvanas prasa ne mazums līdzekļu. Lai neizjustu būtisku iztrūkumu personīgajā budžetā, labs variants ir šos izdevumus plānot laicīgi, mēģinot ietaupīt vai veidojot uzkrājumu.

Taču ne vienmēr izdodas izplānot visu – reizēm tik un tā rodas kādi iepriekš neparedzēti tēriņi, kuru apmaksai līdzekļu gluži vienkārši pietrūkst. Tādos gadījumos var noderēt ātrais kredīts,  ko šobrīd salīdzinoši vienkārši var noformēt ar interneta starpniecību.

Ātro kredītu priekšrocības

Ātrais kredīts ir mūsdienīgs veids, kā sev nepieciešamo naudas summu saņemt bez laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas. Būtiskākās ātro kredītu priekšrocības:

  • Kredītam iespējams pieteikties internetā, neizejot pat no mājām;
  • Ja aizdevumam pieteiksies kredītdevēja darba laikā, pieteikumu izskatīšana notiks dažu minūšu laikā;
  • Pozitīva lēmuma gadījumā naudu savā bankas kontā saņemsi pavisam drīz;
  • Kredītu iespējams saņemt arī ārpus ierastā darba laika – agri no rīta, vēlu vakaros, brīvdienās un svētku dienās

Ņemot vērā, ka ātrie kredīti ir ērtāk pieejami pieejami, tie var noderēt visdažādākās situācijās – arī tad, ja līdzekļu pietrūkst, piemēram, plānotu dāvanu iegādei. Noformē kredītu izvēlētā aizdevēja mājaslapā un saņem naudu savā bankas kontā vien dažu minūšu laikā!

Kā atrast piemērotāko aizdevumu?

Lai izvēlētos izdevīgāko risinājumu, uzmanību pievērs vairākiem faktoriem, piemēram:

  • Pieejamai aizdevuma summai;
  • Atmaksas termiņam;
  • Procentu likmei;
  • Vecuma ierobežojumam un citiem aizņemšanās nosacījumiem

Vērts iepazīties arī ar citu kredītņēmēju atsauksmēm, kā arī pārliecināties, ka aizdevējs ir saņēmis īpašo licenci, kas ļauj nodarboties ar kredītu izsniegšanu.

Ja vēlies aizņemties, ieskaties Ferratum Bank piedāvājumā. Aizdevējs nodrošina vairākus kredītu veidus:

  • Īstermiņa aizdevumu;
  • Patēriņa kredītu;
  •  Kredītlimitu

Īstermiņa aizdevums

Izvēloties piemērotāko aizdevumu, izvērtē sev vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu. Piemēram, ja vajadzīga salīdzinoši neliela summa, ko spēsi atmaksāt tuvāko 30 dienu laikā, izvēlies īstermiņa aizdevumu. Jaunajiem klientiem pieejamā naudas summa ir 350 eiro, savukārt pastāvīgie klienti var saņemt līdz 400 eiro. Kredīts jāatmaksā 30 dienu laikā. Būtiski, ka, aizņemoties pirmo reizi, kredīts pieejams ar 100% atlaidi komisijas maksai – atdod tik, cik aizņēmies. Atceries – lai aizdevums patiešām būtu bez maksas, tas jāatdod līgumā noteiktajā termiņā. Ja vajadzīga termiņa pagarināšana, jārēķinās ar zināmām izmaksām – tas ir maksas pakalpojums. Lai arī termiņa pagarināšana var noderēt, uz to nevajadzētu paļauties. Veiksmīgas aizņemšanās pamatā ir pārdomāta rīcība, tādēļ aizņemies tikai tad, ja esi pilnīgi pārliecināts, ka aizdevumu spēsi atmaksāt laikā!

Patēriņa kredīts

Savukārt, ja aktuāla lielāka naudas summa, par risinājumu var kļūt patēriņa kredīts. Tā ir iespēja saņemt līdz pat 1500 eiro lielu kredītu, kas jāatmaksā sešu līdz divpadsmit mēnešu laikā. Kredīts jāatmaksā, veicot ikmēneša maksājumus. Ar to apmēru ērti vari iepazīties, izmantojot aizdevēja mājaslapā pieejamo kredīta kalkulatoru.

Kredītlimits

Trešais Ferratum Bank piedāvājums ir kredītlimits. Šis aizdevuma veids līdzinās banku izsniegtajām kredītkartēm – tā ir iespēja aizņemties iepriekš noteikta kredītlimita ietvaros. Būtiski, ka kredītlimita noformēšana ir bez maksas – par to jāsāk maksāt tikai tad, kad esi sācis to izmantot. Turklāt – maksājumi jāveic tikai par izmantoto naudas summu. Būtiski, ka pirmās 30 dienas kredītlimitu iespējams izmantot bez maksas. Tas nozīmē – ja saņemto summu atmaksāsi šajā laikā, būs jāatmaksā tikai pamatsumma.

Kredītlimita apmērs tiek noteikts individuāli, izvērtējot  kredītņēmēja maksātspēju. Jaunajiem aizdevēja klientiem tas var būt līdz 1000 eiro apmērā, pastāvīgajiem klientiem var tikt piešķirts līdz 1200 eiro liels kredītlimits. Visu piešķirto naudas summu vari izņemt uzreiz vai pa daļām. Būtiski, ka kredītlimita apmērs, apmaksājot rēķinu,  tiek atjaunots. Papildu naudas summai ērti vari pieteikties savā lietotāja profilā, kas izveidots reģistrācijas brīdī. Turpat pieejama arī visa būtiskākā informācija par aktuālo aizdevumu.

Kredīta noformēšanas nosacījumi

Kad esi izvēlējies piemērotāko risinājumu un izvērtējis visus iespējamos riskus, vari pieteikties kredītam. Tam vajadzīgs dators ar interneta pieslēgumu, mobilais telefons, e-pasts un konts kādā no Latvijā esošajām bankām. Ņem vērā, ka, izskatot aizdevuma pieteikumu, kredītdevējs ņem vērā vairākus faktorus - Kredītņēmēja:

  • Vecumu;
  • Kredītvēsturi;
  • Maksātspēju

Ferratum Bank aizdevumu saņemsi tad, ja esi Latvijas Republikas pastāvīgais iedzīvotājs, kurš sasniedzis vismaz 21 gada vecumu. Taču ņem vērā – lai saņemtu patēriņa kredītu, Tev jābūt vismaz 25 gadus vecumam. Lemjot par kredīta piešķiršanu, aizdevējs izvērtēs arī Tavu kredītvēsturi – tai jābūt pozitīvai. Tas nozīmē, ka nedrīkst būt nenokārtotu parādsaistību vai kavētu kredītmaksājumu. Trešais būtiskais faktors ir Tava maksātspēja – ienākumiem jābūt regulāriem un pierādāmiem. Būtiski, ka pie tiem tiek skaitīta ne vien darba alga, bet arī citi oficiāli ienākumi.

Ja atbilsti šīm prasībām, reģistrējies aizdevēja mājaslapā, norādot visu vajadzīgo informāciju. Lai pabeigtu reģistrāciju, no sava personīgā bankas konta  uz norādīto  aizdevēja kontu jāpārskaita 0,01 eiro cents – tas vajadzīgs drošības nolūkos, lai aizdevējs varētu pārliecināties par norādīto personas datu, tostarp bankas konta, atbilstību. Pēc reģistrācijas un pieteikuma nosūtīšanas gaidi lēmumu par kredīta piešķiršanu. Ja tas būs pozitīvs, naudu savā bankas kontā saņemsi jau pavisam drīz.

Kā aizņemties atbildīgi?

Svētki ir laiks, kad gribas priecāties un atpūsties, tādēļ ir lielāks risks pieņemt spontānus lēmumus. Tādēļ jāpatur prātā, ka ātrais kredīts paredzēts tādiem mērķiem, kas ir pietiekami svarīgi un vajadzīgi. Tāpat pirms kredīta noformēšanas būtiski izvērtēt savas iespējas kredītu atmaksāt līgumā noteiktajā termiņā. Neaizņemies vairāk kā nepieciešams un dari to pārdomāti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti