Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Autorepublika uzņēmums, kura piedāvājumā ietilpst auto tirdzniecība, auto līzings un autoserviss

Autorepublika ir uzņēmums, kura pamata piedāvājums ir mazlietotu auto tirdzniecība. Uzņēmums veic auto piegādi no Vācijas, nodrošinot, ka klienta izvēlētajai automašīnai būs: apstiprināta servisa vēsture, oriģinālais nobraukums, garantija, komplektācijas izdruka, tāpat, automašīnas cenā tiks iekļauta reģistrācija CSDD un tehniskā apskate. Kas nav mazsvarīgi: uzņēmums garantē automašīnas kvalitātei atbilstošu cenu.

Pirms automašīnas iegādes veikšanas, Autorepublika piedāvā klientiem ne tikai veikt automašīnas apskati klātienē salonā Sporta ielā, Rīgā (ar piebraukšanu no Skanstes ielas puses), bet arī veikt testa braucienu, iepriekš saskaņojot laiku ar pārdošanas konsultantu.

Šobrīd uzņēmuma piedāvājumu veido visu pieprasīto marku automašīnas, kā, piemēram, Audi, BMW, Opel, Ford, Skoda, Volkswagen, Mercedes Benz, un daudzas citas. Autorepublikas profesionālās komandas galvenais uzdevums ir izprast klienta vēlmes, lai varētu piedāvāt tādu auto, kas vizuāli, tehniski un cenas ziņā atbilst klienta nepieciešamībai un pieprasījumam.

Uzņēmums apliecina, ka visi auto, kas ir piedāvājumā, tiek īpaši izvēlēti un pārbaudīti dīlera servisa sistēmā, līdz ar to radot pārliecību par atbilstošu automašīnas tehnisko stāvokli.

Papildus uzņēmums piedāvā: ja uz konkrēto brīdi piedāvājumā nav klienta vēlmēm atbilstoša auto, tad, uzklausot klienta vajadzības, Autorepublika atradīs klienta tehniskajām prasībām atbilstošu automašīnu. Jaunu auto piegādi uzņēmums nodrošina katru otro nedēļu.

Auto līzings būs aktuāls pakalpojums tiem klientiem, kuriem auto iegādei nepieciešams papildus finansējums: uzņēmums piedāvā nokārtot līzingu ar klientam atbilstošiem un ērtiem finanšu atmaksas noteikumiem.

Juridiskām personām uzņēmums piedāvā auto nomu ar izpirkuma tiesībām. Nomas perioda beigās klients iegūst tiesības pārrakstīt auto uz sevi, firmu vai kādu trešo personu. Konkrētā pakalpojuma priekšrocības: uzņēmumam nav jāmaksā vieglā transportlīdzekļa dienesta nodoklis, uzņēmuma grāmatvedības bilancē neparādās līzings vai kredīts, auto iegādes PVN ir 100% attiecināms.

Uzņēmuma piedāvājumu klāstā ietilpst arī autoserviss: Autorepublika piedāvā veikt apkopi gan vieglajām automašīnām, gan komerctransportam – dažāda veida un izmēra busiem. Uzņēmuma autoserviss piedāvā visjaunāko servisa tehnisko aprīkojumu un aktuālajām tendencēm atbilstoši apmācītu personālu, kas strādā auto servisā jau daudzus gadus. Automašīnām uzņēmums nodrošina modernāko diagnostiku, auto tehnisko apkopi, piekares remontu, riepu maiņu, balansēšanu un uzglabāšanu.

Izvēlies Autorepubliku – uzņēmuma moto ir «piedāvāt tādu auto, ar kādu paši attiecīgajā situācijā būtu gatavi braukt!»

Autorepublika Ar GARANTIJU!

Darba laiks
Pirmdiena – Piektdiena: 9:00 – 18:00
Sestdiena: 10:00 – 14:00 (iepriekš piesakoties)

Lai pārliecinātos par auto kvalitāti visus auto pirms iegādes var apskatīt un veikt testa braucienu, iepriekš sazinoties ar pārdošanas konsultantu pa tālruni +371 29197222.

Adrese:
Sporta iela 15, Rīgā. (Piebraukšana no Skanstes ielas puses)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti