Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Lētas aviobiļetes jebkurā virzienā…

Aviobiļetes jebkurā virzienā ar jebkuru aviokompāniju – www.aviokases.lv

Cilvēki, kuri vismaz reizi gadā dodas ārpus valsts, ceļojumam vai biznesa braucienam izvēloties aviolidojumu, jau sen zina, ka visātrākais un izdevīgākais aviobiļetes iegādes veids ir internetā. Savukārt tie, kuriem ir svarīgas ērtības, kvalitatīvs serviss un optimāli izdevumi, jau desmit gadus pazīst aviobiļešu rezervācijas un tirdzniecības interneta www.aviokases.lv, kas saviem lietotājiem garantē ne tikai iespēju iegādāties lētas aviobiļetes, bet arī sniedz absolūtu drošību, ka iecerētais ceļojums notiks bez starpgadījumiem, bet ja arī gadīsies kāds misēklis, uzņēmuma darbinieki jebkurā diennakts laikā būs pieejami un gatavi nekavējoties palīdzēt atrisināt situāciju.

«Mūsdienās jau ir ierasts, ka cilvēki cenšas atrast pēc iespējas lētas aviobiļetes, jo nevēlas maksāt dārgu naudu par pāris stundu lidojumu uz kādu no Eiropas pilsētām, sevišķi zinot, ka lētas aviobiļetes šodien ir ikdiena, nevis kāds īpašs bonuss. Taču interesanti, ka šodienas milzīgā aviokompāniju konkurence nodrošina lētus lidojumus ne tikai uz Eiropas, bet arī citu kontinentu valstīm. Būtībā viss ir atkarīgs no pašu vēlmes mazliet padarboties internetā, un sameklēt aviobiļetes par tik pievilcīgu cenu, kas ļaus rezultātā ietaupīto naudu izmantot, piemēram, kādai papildu ekskursijai pilsētā, uz kuru nelielas piepūles rezultātā iegādāts lēts lidojums.» Aleksandrs Boļšakovs, tūrisma firmas «Astra Tūre» vadītājs, kurai pieder aviobiļešu rezervācijas mājas lapa aviokases.lv.

Šodien internetā ir atrodamas ļoti daudzas un dažādas mājas lapas, kas piedāvā aviobiļešu rezervāciju un iegādi tiešsaistē, taču mūsu mājas lapa aviokases.lv patīkami atšķiras ar to, ka mēs ne tikai tirgojam aviobiļetes, bet rūpējamies par klientu līdz pat lidojuma brīdim. Mājas lapu ik dienas apmeklē ap 5000 klientu, meklējot un arī atrodot tieši sev piemērotāko, lētāko aviobiļeti, kas tādējādi aviokases.lv ļauj stabili turēties aviobiļešu rezervācijas interneta vietņu TOP pirmajā trijniekā. «Mēs strādājam 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā, turklāt gan mūsu mājas lapā informācija pieejama latviski, angliski un krieviski, gan arī klientu atbalsta dienesta cilvēki spēj sazināties ar klientu visās šajās valodās. Tāpēc klienti, kuri aviobiļetes kaut reizi ir iegādājušies pie mums, turpmāk arī izmanto mūsu pakalpojumu,» akcentē A.Boļšakovs. Viņš norāda, ka mājas lapas klientu vidū ir Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un arī Baltkrievijas iedzīvotāji, kā arī tie Latvijas iedzīvotāji, kuri šobrīd apmetušies kādā Eiropas valstī, taču regulāri apmeklē mājas, tādēļ viņiem svarīga iespēja braucienam atrast lētas aviobiļetes gan braucienam uz Latviju, gan arī pēc tam atpakaļ uz mītnes zemi.

«Mūsu aviobiļešu rezervācijas portālā atradīsiet praktiski visu aviokompāniju aviobiļešu piedāvājumus. Katrs var izvēlēties pēc savām vēlmēm – meklējat lētas aviobiļetes, visdrošāk tās atradīsiet pie mums, ja cena nav būtiska, bet vēlaties augstāku komfortu lidojuma laikā – arī šāds aviobiļešu piedāvājums pieejams mūsu mājas lapā. Skaidrs, ka lidojot atvaļinājumā, cilvēks tērē savu personīgo naudu, tādēļ ierasti, ka ir vēlme atrast pēc iespējas lētāku lidojumu. Savukārt biznesa braucienā svarīgākais ir nokļūt vajadzīgajā laikā vajadzīgajā vietā – visticamāk, šeit nav būtiska aviobiļetes cena, bet gan lidojuma ātrums, sevišķi, ja ceļojums sastāv no diviem lidojumiem,» uzsver A.Boļšakovs.

Viņš norāda, ka aviokases.lv ir iespēja atrast visdažādākās aviobiļešu iegādes kombinācijas, lai ietaupītu maksimāli. «Redziet – katra aviokompānija klientam vēlas pārdot aviobiļetes lidojumam gan turp, gan atpakaļ, kas kopā tomēr var izmaksāt vairāk, nekā pērkot biļetes aviolidojumam katrā virzienā atsevišķi, jo aviobiļetes cenu konkrētajam lidojumam nosaka gan pieprasījums, gan lidojuma maršruta popularitāte, gan citi faktori. Ir ļoti daudz dažādu nianšu, kuras cilvēki nenojauš, tajā pašā laikā mūsu darbinieki var palīdzēt jums  ietaupīt būtisku naudas summu, taču izjust tieši to pašu komforta līmeni aviolidojuma laikā,» stāsta A.Boļšakovs, akcentējot, ka aviokases.lv garantē, ka portālā ir iespēja atrast vislētākās aviobiļetes un sakombinēt salīdzinoši lētu jebkuras aviokompānijas nodrošinātajā maršrutā arī tādēļ, ka portālā ir pieejami pilnīgi visu aviokompāniju piedāvājumi reālā laika režīmā, tajā skaitā dažādas aviobiļešu izpārdošanas kampaņas, vai atlaižu akcijas. «Mēs garantējam divas būtiskas lietas – lētu lidojumu un 100% drošību un komfortu. Jums tikai atliek izvēlēties galamērķi, visu pārējo nodrošinās www.aviokases.lv,» uzsvēra A.Boļšakovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti