Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Metāla durvis - Estētisks un drošs ilgtermiņa ieguldījums mājoklim

Durvju izvēle mājoklim allaž bijis ne tas vieglākais lēmums. Vai tā būtu privātmāja vai dzīvoklis, tieši metāla durvis arvien biežāk ierindojas starp populārākajām izvēlēm, un ne velti. Kvalitāte, izpildījums un to dažādība ļauj tās piemērot gan sabiedriskām iestādēm, gan dažāda tipa privātmājām un dzīvokļiem.

Kāpēc izvēlēties metāla durvis? Viens no svarīgākajiem priekšnoteikumiem – šādas durvis ir drošas. Ir taču tik patīkami apzināties, ka nakts stundās vai ilgas prombūtnes laikā mājoklis ir drošībā. Tieši metāla durvis spēj nodrošināt izturīgu aizsargsistēmu, kas pasargās garnadžu apciemojumu mājoklī. Kas svarīgi, tieši kvalitatīvas un pareizi uzstādītas metāla durvis nodrošina to, ka ielaušanās mājoklī ir teju neiespējama. Ne mazāk svarīgs faktors - prasmīgi izgatavotas un kvalitatīvi uzstādītas durvis pasargās kāpņu telpu vai iekštelpas arī no ārējiem trokšņiem un aukstuma, pateicoties siltuma un skaņas izolācijai. 
 

Kvalitāte un tehniskie parametri

Kā jau visās nozarēs, kvalitatīvu darbu dara tie, kam ir liela pieredze, un to noteikti var teikt par "MEKO un KO", kas jau kopš 2002. gada specializējas metāla konstrukciju, tai skaitā durvju, projektēšanā, ražošanā un uzstādīšanā. Tas nozīmē – uzņēmums piedāvā ne vien standarta risinājumus, bet arī palīdz realizēt klienta vēlmes. Kas attiecas uz metāla durvīm, uzņēmums piedāvā visdažādāko veidu apdares un furnitūras, izdabājot visu gaumēm, turklāt visas metāla durvis kā viens ir ar paaugstinātu izturību pret uzlaušanu.

Metāla durvju rāmjus izgatavo no 1,5 mm biezas metāla loksnes, taču pēc pasūtījuma iespējams izveidot arī 2 mm biezas loksnes, nezaudējot funkcionalitāti un kvalitāti. Tas pats attiecas arī uz durvju vērtni, kas pildīta ar paaugstinātā blīvuma cieto PAROC akmens vati, kuras biezums ir 50 mm, un kas nodrošina durvju siltuma un skaņas izolāciju.

Visas metāla durvis apstrādātas, izmantojot speciālu eņģu un gultņu stiprinājumu tehnoloģiju, kas pasargā durvis no izkustēšanās un izcelšanās riska, kā arī nodrošina kvalitatīvāku un ilgāku lietojumu. Savukārt plašā krāsu palete ļauj pielāgoties katra klienta vēlmēm. "MEKO UN KO" ražotās metāla durvis apstrādātas ar pulvera krāsu un tas ir svarīgs priekšnoteikums nodilumizturībā, metāla korozijas veidošanā un mehānisku bojājumu gadījumos. Pievienotā vērtība šīm metāla durvīm – ja no pieejamajiem krāsu toņiem neatrodi to īsto, pēc pasūtījuma ir iespējams izveidot arī vēlamo toni.

Kvalitatīvi iegādātas metāla durvis ir tikai puse no uzvaras, tikpat lielu lomu spēlē durvju uzstādīšana, tāpēc uzņēmuma pieredzējušie speciālisti piedāvā profesionālu durvju uzstādīšanu. Ievērojot visus drošības standartus, kvalitatīvākos materiālus un meistaru pieredzi šajā jomā, metāla durvis gan izskatīsies labi, gan godam kalpos.
 

Metāla durvju dažādība

Lielākoties visiem ir asociācijas, ka metāla durvis ir smagnējas, tumšas un drūmas, taču jau sen kā šie stereotipi tiek kliedēti, jo pieejami tik dažādi izpildījumi un imitācijas, ka kāds metāla durvis var nodēvēt par koka. Bez plašās krāsu paletes uzņēmums piedāvā arī metāla durvju apdares ar MDF dekoratīvo uzliku, kas liks tām izskatīties no masīvkoka, bet joprojām tikpat kvalitatīvi pasargās mājokli no nevēlamiem viesiem.

Bez tā metāla durvju piedāvājumā iespējams izgatavot dažādas imitācijas, pateicoties dekoratīvajām plēvēm, kas ir ļoti izturīgas pret mehāniskiem bojājumiem, bet radot ilūziju, ka tās ir, piemēram, koka durvis. Pateicoties šai tehnoloģijai metāla durvis var ieviest pat lauku mājā, kur šāds risinājums sākotnēji varētu šķist visai nepiemērots.

Vairāk par uzņēmuma "MEKO un KO" ražotajām metāla durvīm uzzini šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Bitcoin piedāvājuma kā vērtības krājuma pārbaude

Bitcoin piedāvājums kā vērtības glabātājs ir viens no visvairāk apspriestajiem tematiem finanšu un tehnoloģiju kopienās. Šī digitālā valūta, kas tika ieviesta 2009. gadā, ir salīdzināta ar tr...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti