Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ziedu piegāde divu stundu laikā

Dzīvojot pilsētā, iekopt puķu dobi zem loga ir diezgan neiespējami, tāpēc par glābiņu visbiežāk kalpo ziedu saloni. Ikdienas skrējienā nereti var pietrūkt laika kā ziedu iegādei, tā dāvināšanai, tāpēc uzņēmums «Rīgas Ziedi» piedāvā iespēju dāvanu iegādāties ne vien klātienē, bet arī internetā, kā arī piegādāt to jūsu vietā Rīgā un tās apkaimē.

Klientiem un uzņēmumiem

Uzņēmums savu darbību uzsāka pirms pieciem gadiem. Sākotnēji piedāvāta iespēja ziedus iegādāties ar interneta mājaslapas starpniecību, taču tagad atvērts arī salons Tallinas ielā 83, kur klienti, vajadzības gadījumā, ziedus var izvēlēties uz vietas. Šeit atrodamas gerberas, rozes, frēzijas, orhidejas un daudzas citas puķu šķirnes, kuras krāšņos pušķos, uzklausot katra pircēja vēlmes, palīdzēs apvienot salona floristes. Tāpat iespējams pasūtīt un izgatavot pušķus kāzām.

Puķes ir aktuālas visos gadalaikos un kalpo kā brīnišķīgs uzmanības apliecinājujms ikvienam – mīļotajai sievietei, mammai, māsai vai darba kolēģim. Ziedi nav mūžīgi, tāpēc drīz pēc iegādes, ieteicams tos piegādāt saņēmējam. Protams, dažreiz laika trūkuma vai kādu citu iemeslu dēļ, tas nav iespējams, tāpēc viens no lielākajiem «Rīgas Ziedi» plusiem ir ziedu piegāde. Neatkarīgi no iegādes vietas – interneta vai salona – divu stundu laikā kurjers piegādās ziedus jūsu norādītajā adresē. Rīgas teritorijā ziedu piegāde ir bezmaksas, taču pasūtījumus iespējams veikt arī uz pierīgu un Jūrmalu – atsevišķi atrunājot piegādes nosacījumus, pakalpojums attiecas arī uz citām Latvijas pilsētām.

Mūsdienās biznesa vidē ziedu pasniegšana kā uzmanības apliecinājums ir bieži sastopama tendence, tāpēc «Rīgas Ziedi» piedāvā ilgtermiņa sadarbību arī dažādiem uzņēmumiem. Uzņēmējiem tas ir lielisks veids kā ietaupīt līdzekļus un pārstāt uztraukties par to, ka varētu tikt aizmirsti apsveikt nozīmīgu darījuma partneri vai kolēģi. Turklāt piegāde uz biroju, vai citu norādīto adresi, ir bezmaksas.

Izslēdzot dāvināšanas prieku – rigasziedi.lv mājaslapā iespējams aplūkot telpaugus, ko savam ikdienas priekam iegādāties var gan uzņēmumi, gan privātpersonas. Komplektā saņemsiet arī profesionāļa konsultāciju par to, kā ziedus kopt un uzturēt.

Saldumi un kartiņas

Dažreiz šķiet, ka ar ziediem vien ir par maz, tāpēc jāsteidz uz citu veikalu, kur iegādāties konfektes vai šokolādi. Lai nebūtu jāzaudē laiks, «Rīgas Ziedi» parūpējušies par to, lai klienti visu var atrast vienuviet. Neatkarīgi no tā, vai pušķis iegādāts internetā, vai salonā Tallinas ielā, pircējs uzreiz var izvēlēties kādu no piedāvātajiem našķiem, ko pievienot līdzi dāvanai. Gluži tāpat ir arī ar apsveikuma kartītēm, kas īpaši svarīgas ir izvēloties kurjera pakalpojumu. Pasūtot ziedu piegādi, apsveikuma kartiņa tiek pievienota pasūtījumam kā bezmaksas bonuss.

Daudziem, iespējams, rodas jautājums – cik daudz ziedus es varu nopirkt? Uzņēmuma pārstāvji neslēpj, ka līdz šim lielākais pirkums esot bijis aptuveni tūkstotis rožu vienā pasūtījumā, kas kopskatu veidojis diezgan iespaidīgu. Tas gan, protams, nenozīmē, ka katram tagad jāiegādājas simtiem ziedu – katrai puķu šķirnei ir noteikts minimālais ziedu skaits, ar kuru sākt veidot pasūtījumu. Skaitļi ir ļoti atšķirīgi un tos smalkāk izpētīt iespējams  www.rigasziedi.lv mājaslapā.

Kā saņemt atlaides?

Lai gan pārsvarā cilvēkus pievilina tieši atlaides un izpārdošanas, «Rīgas Ziedi» kolektīvs uzskata, ka saistībā ar puķēm tas strādā tieši pretēji – pircējiem sāk šķist, ka ziedi ir veci. Lai kļūtu klientiem pretimnākošāki, viņi piedāvā gaužām vienkāršas iespējas, kā iegūt atlaides ziediem. 10% atlaide pirkumam tiks piešķirta tad, ja veicot pasūtījumu caur internetu, ziedus vēlēsieties saņemt uzņēmuma salonā – Tallinas ielā 83.

Otra iespēja iegūt atlaidi ir izmantojot sociālos tīklus. Iegādes brīdī klientiem piedāvā iespēju «ieteikt» «Rīgas Ziedi» lapu kādā no sociālo tīklu profiliem – atliek noklikšķināt un atlaide kabatā. Starp citu, lai iegādātos ziedus mājaslapā, tajā nav nepieciešams reģistrēties.

«Rīgas Ziedi» ir tikai zvana attālumā ikvienam.

Sīkāk apskatīt plašo ziedu piedāvājumu, kā arī rast atbildes uz citiem interesējošiem jautājumiem, iespējams uzņēmuma mājaslapā  www.rigasziedi.lv vai pa tālruni 24442424.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti