Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Fotokonkursa Dienas Sēne 2016 pēdējā nedēļā uzvar beku fotogrāfija

Šī gada 21. oktobrī ar 453 iesniegtām fotogrāfijām noslēdzies laikraksta Diena un a/s Latvijas valsts meži fotokonkurss Dienas sēne 2016!

Noslēguma nedēļā (17.10 - 21.10) uzvaru ieguvusi fotogrāfija, kurā redzamas bekas, kas atrastas Varakļānu novadā. Fotogrāfijas autore Aiga Lemešonoka.

Balva iknedēļas vairāk balsu ieguvušās fotogrāfijas autorei – īpašs ozolkoka maizes dēlītis no a/s Latvijas valsts meži. Par balvas saņemšanu ar uzvarētāju sazināsimies personīgi! 

Informējam, ka jau šo piektdien, 28. oktobrī, fotokonkursa noslēguma publikācijā žurnālā SestDiena varēs lasīt ne tikai par sēņošanas secinājumiem šogad, bet tiks paziņots arī tās fotogrāfijas autors, kurš, saņemot visvairāk balsu, iegūst galveno balvu – laikraksta Diena pilnā komplekta abonementu vienam gadam, kā arī atraktīvākā sociālo tīklu attēla autors, kurš, publicējot savu šī gada sēņotprieku sociālajos tīklos kopā ar attēlu atzīmēja tēmturus #dienassene un #mammadaba. Konkursa organizatoru simpātiju balva atraktīvākā sociālo tīklu attēlu īpašniekam - īpaši sēņotāju zābaki ar saukli “Latvieša gēni liek meklēt sēni”.

Fotokonkurss šogad noritēja 12 nedēļas: no 29. jūlija līdz 21. oktobrim, šajā laika posmā ikvienam vija iespēja gan piedalīties fotokonkursā, iesniedzot savu sēņu fotogrāfiju, gan balsot par citu fotogrāfijām.

Vairāk info ŠEIT!


https://www.diena.lv/sene

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas