Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Improvizācijas šovs SPIEDIENS janvārī skatītājus priecēs kopā ar Elmāru Tanni

Radošā apvienība SPIEDIENS turpinot 8. darbības sezonu, 2017. gadu sāk ar diviem šoviem 12. un 13. janvārī. Abos vakaros aktieriem uz skatuves pievienosies arī īpašais viesis – šovpavārs Elmārs Tannis.

Elmārs Tannis zināms kā uzņēmējs – Pica Lulu dibinātājs un līdzīpašnieks. Pa šiem gadiem dzīvojot Latvijā, E.Tannis ir barojis simtiem tūkstošus cilvēku un zināms arī no vairākiem televīzijas šoviem – pirmā Latvijas TV šova pavāriem, kā arī dalības citos televīzijas projektos. Pats Elmārs ir nedaudz satraucies par iespēju uzstāties uz improvizācijas teātra SPIEDIENS skatuves. "Jāatzīst, ka ir neliels lampu drudzis pirms uzstāšanās. Iepriekš esmu improvizēju šovā Dejo ar Zvaigzni. Smieklīgi sanāk tiem, kas nemāk," smejas E.Tannis.

Šovs SPIEDIENS ir humoristiska īsās formas improvizācijas izrāde, kuras galvenās vadlīnijas veido skatītāji. Uz skatuves redzamie skeči ir iepriekš nesagatavoti un aktieri paļaujas uz skatītāju izdomu, lai kopā radītu lielisku izrādi. Janvāra izrādēs uz improvizācijas skatuves kāps Kaspars Breidaks, Sanda Dejus, Juris Kozlovskis, Oskars Kozlovskis, Līga Putniņa un Mārcis Viļums. Šovu vadīs Artūrs Vadītājs.

SPIEDIENS janvāra šovi notiks koncertzālē Godvil, Brīvības gatvē 214b. Izrādes sākums – pl. 20. Biļetes pieejamas spiediens.com.

Savukārt 19. janvārī notiks improvizācijas teātra LIFTS izrāde Kalnciema ielā 35. Garās formas izrāde ir delikatese žanra cienītājiem, kad izspēlētā stāsta pasaule ir daudz dziļāka un plašāka. LIFTS janvāra izrādē piedalīsies Mārcis Viļums, Kaspars Breidaks, Gatis Kurzemnieks, Līga Putniņa un Kaspars Žūriņš. Biļetes uz LIFTS izrādi pieejamas šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko