Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

TIEŠRAIDE: Alises Jostes koncerts

Portāls Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina piektdien, 7. oktobrī no plkst. 20 tiešraidē baudīt dziedātājas Alises Jostes uzstāšanos K.K. fon Stricka villā.

Koncertā būs dzirdama Alises Jostes oriģinālmūzika, apvienojot abu līdz šim izdoto albumu skanējumu. Alises mūzika ir intīma, trausla un neviltota. Tie ir dziļi personiski stāsti, askētiskas muzikālās aranžijas un ēteriska balss, kas klausītāju ieved viņa paša iekšējā pasaulē, ļaujot uzelpot no ikdienas.

Kopā ar mākslinieci uz skatuves uzstāsies arī Kārlis Josts un Jānis Šipkēvics, lai kopīgi izpildītu dziesmas no abiem Alises albumiem – Alise Joste un Hardships Are Ships. Mākslinieces otrais albums Hardships Are Ships ne vien saņēmis jaundibināto Austras balvu, bet arī izpelnījies Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvu kategorijā Labākais dziesminieka albums.

Alises Jostes koncerts skatāms arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā: http://straume.lmt.lv. Koncerta skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko