Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Laikmetīgās mākslas centrs kim? vāks ziedojumus bērnu radošo darbnīcu izveidei

Laikmetīgās mākslas centrs kim? vēlas ar ziedojumu palīdzību izveidot radošo darbnīcu platformu bērniem un jauniešiem, aģentūru LETA informēja centra pārstāve Elīna Sproģe.

Idejas īstenošanai kopumā ir nepieciešami 30 000 eiro, no kuriem 20 00 eiro kim? cer piesaistīt no korporatīvajiem atbalstītājiem. Ziedojumi došot iespēju attīstīt stratēģiski pārdomātu un daudzpusīgu izglītības programmu dažādām auditorijām, kā arī nodrošinās bezmaksas ieeju visos pasākumos.

Nākamajā gadā laikmetīgās mākslas centrs plāno apjomīgu pasākumu un radošo platformu izveidi bērniem un jauniešiem, kā arī organizēt vispārizglītojošas mākslas profesionāļu lekcijas un sarunas auditorijām līdz 25 gadu vecumam, tūres izstādēs gidu vadībā. Tādējādi ir mērķis noorganizēt vairāk nekā 120 pasākumus, kuros plānots pulcināt un ar laikmetīgās mākslas norisēm iepazīstināt vairāk nekā 10 000 bērnu un jauniešu.

Pēdējo divu gadu laikā kim? ir sadarbojies ar vairāk nekā 20 izglītības iestādēm un dienas centriem un par vienu no savas darbības mērķiem izvirzījis darbu ar bērnu un jauniešu auditoriju, sniedzot šai sabiedrības daļai iespēju padziļinātā veidā iepazīties ar aktuālajām izstādēm un piedalīties dažādās izglītības aktivitātēs.

laikmetīgās mākslas centra pārstāve vērš uzmanību, ka kim? ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss, kas paredz, ka ziedotāji - gan privātpersonas, gan uzņēmumi - var saņemt nodokļu atlaides.

Ziedot iespējams ar pārskaitījumu uz Swedbank bankas kontu LV37HABA0551042014804, kā arī uz PayPal kontu [email protected]. Maksājuma uzdevumā aicinām norādīt “ziedojums" un savu kontakta informāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja