Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Janvārī notiks grupas Astro'n'out jaunākā albuma prezentācija

Grupas Astro'n'out jaunā albuma URDA prezentācija plašākai publikai paredzēta nākamā gada 5. janvārī, pavēstīja grupas pārstāvji.

Šobrīd interneta vietnē eKase.lv sākusies albuma URDA iepriekšpārdošana. 

Urda ir jau piektais grupas Astro’n’out studijas albums  par sajūtām, kas liek atkal un atkal uzdot sev mūžīgi urdošos, bet, iespējams, nekad neatbildamos jautājumus. Tajā ir 12 dziesmas, kuru priekšvēstneši ir iepriekšējos divos gados izdotie singli Turies un Atskatos, kā arī novembra sākumā izdotais singls Satiksimies, tiksimies.

Grupa  Astro'n'out sadarbībā ar producentu un albuma dziesmu līdzautoru DJ Rudd  jaunajā albumā dažādo savu skanējumu, atsakoties no kategorizēšanas konkrētā žanrā – līdzās ierastajiem ģitāru tembriem jūtama elektroniskās un deju mūzikas klātbūtne, kā arī eksperimentālāki indie-pop analogo sintezatoru tembri. Tāpat arvien lielāka nozīme tiek pievērsta skaņu dizainam, kas grupai ļauj atklāt jaunas muzikālās takas, bet klausītājiem, mūzikas gardēžiem, sniedz patīkamu muzikālu piedzīvojumu.

Albuma URDA iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties lētāk - cena interneta vietnē eKase.lv ir EUR 7,99 digitālā formāta albuma cena ir  EUR 6,99, savukārt komplekta cena ir EUR 9,99. 

Jau ziņots, ka nākamgad grupa dosies ilgi gaidītā un plānotā koncerttūrē. Kā norāda grupas soliste Māra Upmane-Holšteine, “jaunajā koncertprogrammā mēs izspēlēsim spilgtākās skaņu ainavas un galvenos albuma jautājumus, vienlaikus ar scenogrāfijas palīdzību radot kosmisku atmosfēru. Protams, kopīgi atcerēsmies arī savas iepriekšējo albumu pērles.”

Koncerti norisāsies 10. februārī Līvānu kultūras namā, 11. februārī Liepājas koncertzālē Lielais dzintars, 14. februārī Latgales vēstniecībā GORS, Rēzeknē, 24. februārī Aizkraukles kultūras namā, 3. martā Vidzemes koncertzālē Cēsīs, 24. martā Rīgas koncertzālē Palladium , 1.aprīlī Siguldas koncertzālē Baltais Flīģelis, bet 15. aprīlī Jelgavas kultūras namā.

Koncerta biļetes dažādās Latvijas pilsētās un Rīgā pieejamas Biļešu servisa kasēs un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja