Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīgā koncertu sniegs soulmūzikas dīva Imany

Franču soulmūzikas dīva Imany, 29.aprīlī pirmo reizi uzstāsies Latvijā, Rīgas koncertzālē Palladium, pavēstīja koncerta pārstāve Līva Toniņa.

Talantīgā māksliniece ar samtaino balsi koncertēs sava jaunākā albuma The Wrong Kind Of War veicināšanas tūres ietvaros. Viņa arī hitu Don’t Be So Shy (nr. 1 vienpadsmit Eiropas valstīs!) un You Will Never Know autore. 

Imany otrais albums The Wrong Kind Of War un iekļuva Francijas, Šveices, un Polijas topos. Tajā bez jau pieminētā superhita Don’t Be So Shy (2 versijās), atrodama virkne citu nozīmīgu kompozīciju, tai skaitā Silver Lining (Clap Your Hands) un There Were Tears, kurās māksliniece vērš uzmanību uz apkārtējo pasauli, aicinot mūs visus to sargāt un padarīt labāku.

Neapšaubāms apliecinājums Imany talantam kļuva 2011. gadā iznākušais debijas albums The Shape of a Broken Heart”. Tas ieguva platīna statusu ne tikai dzimtajā Francijā, bet arī Grieķijā, bet Polijā pārdošanas rādītāji bija tik fenomenāli, ka sasniedza pat trīskāršu platīnu! Komentējot albuma nosaukumu, pati māksliniece atbildējusi ar pretjautājumu: “Vai jums nekad nav iekritis acīs, ka Āfrikas kontinenta aprises atgādina salauztu sirdi”?

2014. gadā Imany tika uzaicināta sacerēt mūziku filmai Kas meitenēm zem brunčiem (Sous les jupes des filles), kurā atklājas 11 parīziešu dzīvesstāsti. Filmā piedalījušās tādas slavenas aktrises kā Izabella Adžanī, Vanesa Paradī, Letīcija Kasta. Filmā izmantotā Imany kompozīcija Don’t Be So Shy jau dīdžeju Filatov&Karas remiksētā versijā kļuva par Eiropas mēroga fenomenu, kas skan vai visās radiostacijās un iegūst 1. vietu Francijas, Vācijas, Austrijas u.c. (kopā 11) valstu topos. Spotify šis dziesmas variants noklausīts vismaz 93 miljonus reižu.

Biļešu iepriekšpārdošana par EUR 29 sāksies 7. decembrī plkst. 10 visā Biļešu serviss tīklā un www.bilesuserviss.lv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja