Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ventspilī sāksies festivāls Takts

Piektdien, 2. Decembrī Ventspilī, teātra namā Jūras vārti sākas otrais starptautiskais taustiņmūzikai veltītais festivāls TAKTS, pavēstīja pasākuma pārstāve Antra Lācberga.

Trīs dienu laikā nedēļas nogalē Ventspilī izskanēs seši, viens no otra atšķirīgi ievērojamu un starptautiski atzītu taustiņmūzikas autoru un interpretu koncerti. No jaunā krievu komponista un pianista Dmitrija Jevgrafova (Dmitry Evgrafov) priekšnesuma uz Jaunās zāles skatuves piektdienas vakara ieskaņā līdz Bruklinas minimālisma džeza trio Dawn Of Midi muzikālajai transcendencei festivāla noslēguma svētdienas pēcpusdienā.

Pa vidu uzstāsies klavieru un elektroniskās mūzikas dueti Piano Interrupted (Francija/ Lielbritānija) un Murcof kopā ar Vanesu Vāgneri (Vanessa Wagner) no Meksikas un Francijas, kā arī britu ērģelnieks Džeimss Makvinnijs (James McVinnie) un izcilā kanādiešu klavieru virtuoze un kolektīva Bang on a Can All-Stars dalībniece Vikija Čova (Vicky Chow).

2. decembrī plkst. 19 uzstāsies Dmitrijs Jevgrafovs un duets Piano Interrupted. Džeimss Makvinnijs, Murcof un Vanesa Vāgnere, kā arī Vikija Čova uz skatuves kāps 3. decembrī no plkst. 18. Bet 4. decembrī plkst.17. uzstāsies Dawn Of Midi.

Biļetes uz atsevišķiem TAKTS koncertiem, kā arī festivāla abonements ir nopērkams Biļešu Serviss tīklā un Jūras vārtu kasē. Pārdošanā ierobežots skaits biļešu un pavisam neliels skaits visu trīs dienu abonementu.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja