Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Policijas specvienībai kaila vīrieša vietā jāsagūsta gulbis

Pirmdienas vakarā ap plkst.21 policija saņēma izsaukumu, ka pa Juglas ielas braucamo daļu starp Biķernieku un Dreiliņu apli, staigā kails vīrietis. Notikuma vietā ierodoties gan ceļu policijai, gan Speciālo uzdevumu bataljona policistiem, likumsargi pamanīja nevis kailu vīrieti, bet gan apjukušu gulbi, kurš stāvēja uz brauktuves, traucēja satiksmi un neizrādīja ne mazāko vēlmi doties prom, portālu Diena.lv informēja Valsts policija.

Lai gulbi uz ceļa nesabrauktu, policisti izlēma to nogādāt drošībā un vērsās pēc palīdzības pie Teikas iecirkņa patruļpolicistiem, kuru rīcībā bija atbilstošs transportlīdzeklis putna drošai pārvietošanai.

Tā nu kopīgiem spēkiem Teikas iecirkņa patruļpolicisti, Speciālo uzdevumu bataljona un ceļu policisti gulbi notvēra, ievietoja policijas dienesta automašīnas aizsargtelpā un pabaroja ar maizi. Pēcāk gulbis tika nogādāts uz tuvāko ezeru, kuru ieraugot, lielais putns sarosījās un drošā solī devās ūdens virzienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas