Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Policisti aptur točkas darbību un konfiscē 472 litrus nelegālās dziras

Valsts policijas Salaspils iecirkņa darbinieki svētdien Rīgas teritorijā uzgāja nelegālā alkohola noliktavu, kā arī likvidēja točkas darbību, portāls Diena uzzināja Valsts policijā.

Nelegālo akcīzes preču tirgotājiem policisti nāca uz pēdām pēc tam, kad saņēma informāciju par personu, kas Salaspilī tirgo tabakas izstrādājumus bez Latvijas Republikas akcīzes markām. Saistībā ar notikušo tika uzsākta administratīvā lietvedība.

Pārbaudes gaitā izdevās noskaidrot vīrieša atrašanās vietu. 23.oktobrī administratīvās apskates laikā minētajā vietā tik atrastas un konfiscētas 8800 cigaretes ar dažādu valstu akcīzes markām, kā arī uzieta alkohola noliktava. Tajā tika konstatēts un atsavināts ievērojams daudzums nelegālā alkohola – 472,6 litri. Pārbaudes laikā atrasti arī dažādi priekšmeti – pudeļu korķi, pudeles un katalogs ar dažādām etiķetēm – kas liecina, ka šīs šķidrums tiek tirgots, uzdodot to par legālu alkoholu.

Uzsākts kriminālprocess un aizturēts 1974.gadā dzimis vīrietis. Par nelegāli izgatavota vai viltota alkohola tirgošanu lielā apmērā var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem.

Policija turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu nelegālā alkohola izcelsmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas