Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Salas novadā slepkavību pastrādājušais vīrietis bijis agrāk tiesāts

Aizdomās par vīrieša slepkavību Salas novada Sēlpils pagastā aizturētais 1962.gadā dzimušais vīrietis bijis agrāk tiesāts, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece. Trešdien, 4.janvārī, tiesa piemērojusi aizdomās turamajam vīrietim drošības līdzekli - apcietinājumu.

Pagājušā gada 7.decembrī Salas novada Sociālais dienests informēja policiju par 1963.gadā dzimušā Bruno Pauļuka bezvēsts pazušanu un policija sāka viņa meklēšanu.

Meklējamais tika atrasts noslepkavots. Policija noskaidroja, ka mirušā īpašumi bija pārrakstīti. Aizdomās par slepkavības pastrādāšanu mantkārīgā nolūkā turēto vīrieti Jēkabpils iecirkņa Kiminālpolicijas darbinieki aizturēja 2.janvārī.

Jau vēstīts, ka aizvadītajās trīs dienās policija reģistrējusi trīs slepkavības, kas pastrādātas mantkārīgos nolūkos, trešdien žurnālistiem pastāstīja VP priekšnieks Ints Ķuzis un VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieks Andris Zellis.

Divas slepkavības notikušas Zemgalē, bet viena Rīgā. Visām šīm slepkavībām bijis mantkārīgs motīvs.

Bauskā atrasta kāda dzīvokļa īpašniece, kura bija izīrējusi dzīvokli diviem jauniem vīriešiem. Vīrieši par īrniekiem bija kļuvuši pāris nedēļas pirms slepkavības.

Policija uzskata, ka īrnieki saimnieci noslepkavojuši, upuri sadalījuši un polietilēna maisos novietojuši uz balkona, kur viņa atrasta 3.janvārī. Sieviete nogalināta, lai nebūtu jāmaksā īre un varētu iegūt viņas telefonu. Daļa sievietes mantu nodotas lombardā.

Savukārt Rīgā atrasta nogalināta 1934.gadā dzimusi sirmgalve, kuru nogalinājis kāds vīrietis, kurš bijis draudzīgās attiecībās ar upuri. Arī viņš paņēmis upura mantas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas