Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Uziet auto paslēptus 5,2 kilogramus marihuānas

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas policijas pārvaldes darbinieki pērn decembrī Baltkrievijas pilsoņa vadītā automobilī uzgājuši 5,2 kilogramus marihuānas, vēsta VID.

Pamatojoties uz pārvaldes rīcībā esošu riska informāciju par iespējamu narkotisko vielu kontrabandu, uz Rīgas apvedceļa, tika apturēts automobilis Volkswagen Passat ar Baltkrievijas reģistrācijas numuru. Muitas kontroles laikā radās aizdomas, ka transportlīdzeklī varētu tikt pārvadātas aizliegtas vielas vai muitas kontrolei pakļautas preces, līdz ar to automobilis tika nogādāts uz  padziļinātās muitas kontroles veikšanas vietu Rīgā.

Kontroles gaitā tika konstatēts, ka automobiļa bagāžas nodalījumā, rezerves ritenim paredzētajā vietā, atrodas četri melni polietilēna iepakojumi ar specifiski smaržojošu zaļganbrūnu augu valsts izcelsmes vielu. Atklāts, ka zem automobiļa aizmugurējā bampera paslēpti vēl divi melni polietilēna iepakojumi ar tādu pašu saturu kā iepriekš atrastajos iepakojumos.

Procesa ietvaros izņemtā viela tika nosūtīta uz Muitas laboratoriju ķīmiskās ekspertīzes veikšanai. Ekspertu atzinums apstiprināja aizdomas, ka auto bija paslēpti 5213 grami marihuānas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas