Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

VIDEO: Policisti pēc pakaļdzīšanās aiztur autovadītāju narkotiku reibumā

Ceturtdienas naktī RPP Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Grīziņkalna apkaimē, pamanīja autovadītāju, kurš ar Lexus markas automašīnu pa brauktuvi pārvietojās aizdomīgi. Kārtības sargi nolēma automašīnu apturēt, taču tās vadītājs strauji palielināja ātrumu.
13.oktobra naktī Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki pēc neilgas pakaļdzīšanās un automašīnas logu izsišanas aizturējuši kādu Lexus automašīnas vadītāji, kurš pie stūres sēdies bez tiesībām un, iespējams, bijis narkotisko vielu iespaidā, portālu Diena.lv informēja RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

Policisti par notiekošo informēja otru ekipāžu, kas bija tuvumā, un dzinās pakaļ bēgošajam auto. Izbraucot uz Pērnavas ielas, bēglis bija iedzīts strupceļā – no abām pusēm viņam tuvojās policijas ekipāžas. Lai gan tajā mirklī bēgt vairs nebija jēgas, automašīnas vadītājs tomēr mēģināja aizbēgt. Braucot atpakaļgaitā, Lexus vadītājs ietriecās policijas operatīvajā transportlīdzeklī.

Ņemot vērā, ka autovadītājs acīmredzami negribēja padoties policistiem, kārtības sargi piesteidzās pie auto un izsita tā stiklus, lai paši varētu izslēgt dzinēju un izņemt atslēgu no aizdedzes. Līdz ar to kārtības sargiem izdevās automašīnu pilnībā apturēt un aizturēt tās vadītāju, un profesionālas sadarbības rezultātā policistiem izdevās panākt, ka pakaļdzīšanās ilga vien aptuveni minūti.

Vēlāk notikuma vietā darbu pārņēma Valsts policijas darbinieki. Izrādījās, ka 27 gadus vecais Lexus vadītājs pie stūres sēdies bez tiesībām un, iespējams, bijis narkotisko vielu reibumā. Vīrietim tiks veikta ekspertīze, lai pārbaudītu narkotisko vielu klātbūtni organismā, bet automašīna, ar kuru viņš bēga, nogādāta policijas stāvvietā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas