Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mārupes dome par 19 000 eiro pasūtījusi pamatskolas baseina ēkas projektu

Jaunmārupes pamatskolas baseina ēkas jumta pārbūves būvprojektu par 19 000 eiro izstrādā SIA Būvdizains, aģentūrai LETA pastāstīja Mārupes novada domes pārstāve Ilze Žunde.

Viņa pauda, ka Mārupes novada pašvaldība bija izsludinājusi iepirkuma konkursu par Jaunmārupes pamatskolas baseina jumta pārbūves būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību. Līgums par būvprojekta izstrādi ir noslēgts ar SIA Būvdizains. Projekts uzņēmumam jāizstrādā līdz 3.februārim. Līguma summa ir 19 000 eiro.

SIA Būvdizains dibināts 1998.gadā un tā pamatkapitāls ir 2846 eiro. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 42 248 eiro un peļņa 15 691 eiro. Būvdizains 100% daļu pieder Normundam Pavāram, liecina Firmas.lv informācija.

Jau ziņots, ka nedrošu jumta konstrukciju dēļ šajā mācību gadā baseina ēka ir slēgta, bet pārējā izglītības iestādē skolēnu drošība nav apdraudēta.

Pašreiz ir veikta baseina ēkas jumta nesošo konstrukciju konservācija. Arī Būvniecības valsts kontroles birojs ir veicis Jaunmārupes pamatskolas peldbaseina ēkas pārbaudes un atbalstījis Mārupes domes augusta lēmumu aizliegt ekspluatēt Jaunmārupes pamatskolas baseina ēku, skaidroja Žunde.

Žunde norādīja, ka baseina ēka ir ar paaugstinātu mitrumu un kalpojusi jau 11 gadus. Tas esot likumsakarīgi, ka konkrētās koka konstrukcijas šādos apstākļos ir deformējušās.

Jaunmārupes pamatskolas projektu par 59 965 latiem (85 323 eiro) 2004.gadā izstrādāja Skonto būve. Konkursā par Jaunmārupes izglītības iestādes būvniecību uzvarēja SIA Kalnozols celtniecība, kas uzcēla izglītības iestādi par 2,64 miljoniem latu (3,7 miljoniem eiro). Izglītības iestādi atklāja 2005.gada 8.augustā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas