Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Dombrovska valdība gatava

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fricis
F
Pupu mizas ir tā cīņa par ekonomiskā stāvokļa uzlabošanu.Kamēr pasaulē ir krīze arī Latvijā tā būs.Varam muldēt par eksporta palielināšanu līdz nelabumam.Pašreiz nevienam pasaulē mūsu prece nav vajadzīga un mūsu cīņa to nespēj mainīt.Ir vienkārši jāsajož jostas un kaut sakostiem zobiem jāpārdzīvo šis laiks.Valdības uzdevums ir pēc iespējas noturēt kartību valstī nelaut to galīgi izlaupīt un apēst,jāsaglabā spēki un resursi nakotnei .Beigsim gauzties un izdzīvosim.beigsim to valdības zākāšanu tie visi mūsu pašu cilvēki vien ir,citu nav un nebūs.
Pikselis
P
Tie paši brekši un maisiņi arī tie paši. No sākumā bazūnētās profesionāļu valdības palicis tikai čūkstiens. Visus naudas aizdevumus mēs veiksmīgi apēdīsim, resp., nosegsim budžeta deficītu. Tā kā vienīgā cerība ir ASV - par cik no viņiem viss sākās un ja viņi spēs izkāpt no bedres, varētu padomāt, ka arī mūs varbūt paraus līdzi.
elektorāts
e
Diez kā smaidītu tu pats, ja būtu jāsēž blakus segliņam turklāt - vienā valdībā...
dzeris
d
Kaut kā nedzirdēju, ka SVF b;utu piekritis 7% deficītam, tā ka jābūt arī plānam "B". Un atkal nav neviena vārda par 0 dekl. ieviešanu visiem un legālo prezumpciju, ko nevar ieviest jau 15 gadus, un kas neļautu parādīties miļjonāriem, kuri nav nomaksājuši nodokļus un vispār ar neskaidras izcelsmes miļjoniem. Par progresīvu ienākuma nodokli arī nekas nav, bet laikam jau no šās koalīcijas to arī nevar prasīt, bet PVN vietā tad jau labāk vajadzēja paaugstināt akcīzi alkoholam un cigaretēm, vismaz man tā šķiet, ar to PVN paaugstināšanu saglābs viena gada budžetu, bet galīgi mazinās konkuretspēju, un tagad jau savāc mazāk, tad ko darīs nākošgad?
Produkts
P
Bildē Dombrovskim tāds pielīmēts smaidiņs, it kā uz tualeti prasītos...:)
Daunis
D
Gatavs ābols nokrīt ātri, īpaši, ja tajā ir tārpi.
izbijis valsts patriots
i
Grūti spriest ,kas mūs sagaida. Trilleris,komēdija ,traģikomēdija vai drāma.Man gan velk uz melno komēdiju. Interesanti būs redzēt ,kas notiks brīdī kad valdība kādam uzkāps uz varžacīm.Lai kau ko mainītu nav iespējams no tā izvairīties. Šis tomēr ir brīdis kad tiek dalītas ,jeb pārdalītas biznesa ietekmes robežas,vai pat veidotas no jauna. Valsts ir par daudz feodāli sadrumstalota, tāpēc atliek gaidīt ko šonakt ir izlēmusi prāvestu padome. ĻAUT VAI NEĻAUT PROTESTANTIEM KĀDU BRĪDI PAPRIECĀTIES PAR VARU. Ja Dombrovski kronēs tad uzmanīs pamatīgi.
Terorists
T
Ne jau visas ogas kas ir gatavas ir ēdamas.Un to jau vakar varēja redzēt Domburšovā.Nu ļoti šis glābēju komandas sastāvs izskatās samocīts un pēc ilgdzīvotājiem jau nu neizskatās.Vairāk izskatās pēc tā kā dakterim būs jāmeklē reanimatori lai šamējos uzturētu pie dzīvības un drapes būs vajadzīgas nopietnas.
mērglis
m
ja mums ir stipraakais parlaments , tad arii valdiibai jaabuut stiprai , buus redzams peec dažaam stundaam...
zvirbulēns
z
Jā, tik raiba valdība, uz tik nedrošiem pamatiem vēl nav bijusi! Kā "gobelēns" sniegā :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas