Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Jūrmalā vēl nevienojas par mēra amata kandidātu

Jūrmalas domes frakcijas vēl nav vienojušās par mēra amata kandidātu, aģentūrai LETA atzina domes deputāts Jānis Lediņš (ZZS).

Zaļo un zemnieku savienības nostāja ir tāda, ka izvirzāmajam kandidātam, nenoliedzami, esot jābūt ZZS pārstāvim, taču šobrīd, kā jau iepriekš paziņots, sarunas notiek par Jūrmalā veicamajiem darbiem, un tikai tad būs sarunas par konkrētām personālijām. ZZS šobrīd neesot padomā konkrēts kandidāts, turklāt arī pārējās frakcijas sarunās nav izteikušās, ka tās varētu virzīt savus kandidātus, paskaidroja Lediņš.

"Sākumā runāsim par darbiem un lietām un tikai tad par personālijām. Šobrīd nevar pateikt, kad parādīsies konkrētas personālijas. Sarunas nav vienkāršas, un tikšanās notiek nepārtraukti," uzsvēra Lediņš.

Sarunu par veicamajiem darbiem jautājumu loks esot visai plašs - tiekot runāts gan par ES fondu apguvi, gan konkrētiem projektiem, piemēram, skolas būvniecību un Mellužu estrādes sakārtošanu.

Jau ziņots, ka Jūrmalas pilsētas domes ZZS deputāti par mēra kandidāta izvirzīšanu lems pēc pārrunām ar citām domes partijām.

Jau ziņots, ka pagājušā nedēļā pēc Jūrmalas mēra Gata Trukšņa (ZZS) gāšanas no amata domes priekšsēdētāja pienākumus pilda Rita Sproģe, kura nākotnē pati labprāt kļūtu par pilsētas priekšsēdētāju.

Sproģe aģentūrai LETA pastāstīja, ka vadīs pašvaldību līdz brīdim, kad tiks izraudzīts jauns domes vadītājs. Viņa arī norādīja, ka labprāt kļūtu par domes priekšsēdētāju, ja deputāti tā lems un viņai paudīs savu atbalstu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas