Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Kaimiņš un valde atvainojas par traci partijā

Partijas Kam pieder valsts (KPV) vadītājs Artuss Kaimiņš un četri valdes locekļi atvainojas organizācijas biedriem par publiskajām nesaskaņām, kuru dēļ no partijas aizgājuši vairāki tās biedri, liecina paziņojums KPV mājaslapā.

"Lūdzu pieņemiet mūsu atvainošanos, jo mēs kā valde nenovērsām un pieļāvām publisku skandālu par KPV LV. Ir skumji, ka tā ir noticis un daži no mūsu biedriem ir vīlušies KPV LV darbībā. Katrai partijai ir žēl redzēt to, ka no tās izstājas atsevišķi biedri. Arī KPV LV ir žēl, ka vakar no tās ir izstājušies biedri. Bijām kopīgi plānojuši veikt Latvijas nodokļu maksātāju interesēm atbilstošas pārmaiņas valsts pārvaldē. Diemžēl turpmāk kopā nestrādāsim. Saskaņā ar publiskajā telpā izskanējušo informāciju un spriežot pēc aktivitātēm, cilvēki, kas izstājās no partijas, ir apņēmušies dibināt biedrību un turpināt darbu. Tas ir apsveicami, jo pārmaiņām mūsu valstī ir nepieciešams plašs atbalsts," pausts paziņojumā.

Partijas valde uzskata, ka notikušais konflikts nav pārsteigums, taču organizācija turpina darbu un līdz februārim izstrādās savu programmu.

"Mūsu partija veidojas. Ir tikai dabīgi, ka, savā starpā iepriekš nepazīstamiem cilvēkiem sanākot kopā, uzreiz nav vienprātības un līdzīgas izpratnes par mērķiem un kā uz tiem iet. KVP LV tika nodibināta divus gadus pirms Saeimas vēlēšanām, lai iegūtu laiku nostabilizēties, kopīgi atrast un definēt vēlamos rezultātus. Partija
gatavojas kopsapulcei, kas notiks 2017. gada 8. februārī. Tajā biedriem un sabiedrībai tiks piedāvāta partijas programma un redzējums par Latvijas nākotni, kuru šobrīd veido frakcija, Rīgas nodaļas un citu reģionālo nodaļu biedri. Kopsapulcē tiks paziņotas pašvaldības, kurās KPV LV kandidēs pašvaldību vēlēšanās," vēsta KPV.

"Mēs esam rīcībspējīga valde un, domājot par KPV LV, nevēlamies turpināt postošo personību karu. Ir ļoti žēl, ka aizejošie partijas valdes locekļi ir izvēlējušies šķirties šādi – izvirzot personīgus apvainojumus citiem partijas valdes locekļiem un partijas biedriem. Tā ir liela māka šķirties un aiziet ar godu. Mēs uzskatām,
ka ir bezgala neefektīvi un neproduktīvi atbildēt uz vienpusējiem apvainojumiem. No pagātnes mēs esam guvuši pieredzi un ejam tālāk. Katrs pats ir atbildīgs par savas rīcības izvēli," 

"Lūdzu, esiet pacietīgi, jo straujā konflikta uzliesmojuma dēļ partijas valdei šobrīd jāmeklē risinājums partijas administratīvo funkciju veikšanai. To tuvākajā laikā nokārtosim, un biedri par jauno kārtību tiks informēti. Arī šo vēstuli nosūtam ar novēlošanos, jo bija nomainītas paroles partijas oficiālajos elektroniskajos medijos.
Tagad kontrole pār medijiem ir atgūta. KPV LV darbs turpinās. Kopā mēs panāksim to, ka valsts pārvalde kalpo nodokļu maksātājiem," norāda KPV vadība.

Paziņojums pausts Kaimiņa, kā arī valdes locekļu Ata Zakatistova, Lienes Eglājas, Mika Vizbuļa un Matīsa Kaļāna vārdā.

Jau vēstīts, ka vien pāris mēnešus pēc partijas KPV LV izveides sašķēlusies tās vadība un četri no deviņiem tās valdes locekļiem, tostarp Ilmārs Poikāns, nolēmuši partiju pamest, jo esot vīlušies partijas ideālos un tās līderī Kaimiņā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas