Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Salaspilī mēra krēslu saglabā Čudars

Salaspils novada domes deputāti piektdien sēdē priekšsēdētāja amatā atkārtoti ievēlēja Raimondu Čudaru (Vienotība). Sēdes laikā priekšsēdētāja amatam tika izvirzīts tikai Čudars, un viņa ievēlēšanu atbalstīja 14 no 17 domes deputātiem. Partijas Saskaņa deputāti Čudara kandidatūru neatbalstīja.

Salaspils novada domē priekšsēdētājam ir divi vietnieki - ekonomiskās un infrastruktūras attīstības jautājumos un sociālajos un sporta jautājumos.

Čudars kā kandidātu priekšsēdētāja vietniekam attīstības un infrastruktūras jautājumos izvirzīja Raivi Anspaku (Vienotība), kurš tika ievēlēta ar 14 deputātu atbalstu, un kā priekšsēdētāja vietnieku sociālajos un sporta jautājumos Čudars izvirzīja līdzšinējo pienākumu pildītāju Maldu Cauni (Vienotība), kuru atbalstīja 14 deputāti. Arī šajos divos balsojumos "pret" balsoja Saskaņu pārstāvošie deputāti.

Jaunajā Salaspils novada domes sasaukumā ievēlēti deputāti no pieciem sarakstiem. Partiju Vienotība pārstāv deviņi deputāti - Čudars, Caune, Anspaks, Vita Upmane, Vera Kalniņa, Jana Kolbina, Vitālijs Berezņevs, Kaspars Brunovskis un Andris Umbraško. Partiju Saskaņa pārstāv trīs deputāti - Ludmila Fedorkova, Aleksejs Urbanovičs un Poļina Ivļeva, Zaļo un zemnieku savienību pārstāv Zigmārs Zeimulis un Andrejs Svilāns. Savukārt nacionālo apvienību Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK pārstāv Jānis Nebars un Dace Kontrimiene, bet partiju Alternative Mihails Rogals.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas