Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vienotības RD frakcijas vadītāja Ēlerte nepiedalīsies pašvaldību vēlēšanās

Pašreizējā Vienotības Rīgas domes frakcijas vadītāja Sarmīte Ēlerte nepiedalīsies nākamajās Rīgas domes vēlēšanās.

Ēlerte šodien partijas Rīgas nodaļas kopsapulcē sacīja, ka vēlēšanās nestartēs, taču balsos par Vienotību.

Politiķe uzskatīja gan frakcijas paveikto, gan arī pauda kritiku pašreizējai Rīgas domes vadībai. Ēlerte arī pateicās pašreizējai komandai par sadarbību, kā arī Vienotības vadītājam Andrim Piebalgam, kuram izdevies ātri likvidēt partijas konfliktus.

Ēlerte žurnālistiem skaidroja, ka četros gados Rīgas domē guvusi vērtīgu pieredzi, tomēr tagad paskatīsies uz politiku "no malas". Viņa arī turpmāk būšot Vienotības partijas biedre.

Taujāta par iespējamo nodarbošanos, Ēlerte atbildēja, ka pasaule ir izaicinājumu pilna un nevalstiskajā sektorā netrūkst lietu, ko darīt.

Ēlerte iepriekš no Vienotības saraksta tika ievēlēta 10.Saeimā, vēlāk kļuva par kultūras ministri Valda Dombrovska valdībā, vēlāk viņa kļuvusi par Ministru prezidenta ārštata padomnieci nacionālās identitātes, pilsoniskās sabiedrības un integrācijas jautājumos, tāpat pildījusi kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes (NA) padomnieces pienākumus.

Iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās Ēlerte startēja ar pirmo numuru Vienotība sarakstā Rīgā.

Top komentāri

Piedalīsies. Un kā vēl!
P
Ēlerte kopā ar Viņķeli un co turpinās Vienotības angažēto žurnālistu vadību un uzraudzību. Tādēļ teikt, ka viņa nepiedalīsies, ir mazliet par stipru. Precīzāk būtu teikt, ka viņa nekandidēs, bet piedalīsies.
TF atminas
T
Si nekauniga, varaskara baba Elerte, kura ar "Dienas" palidzibu pie varas tureja noladeto zagli zidu Godman un LC zaglu bandu, bet velak, kad vinai naca kaut kada apgaismiba par siem zagliem, latviesu tautas iznicinatajiem Godman un LC zaglu bandu tad vina ar "Dienas" (kuru pati prihvatizeja un velak to pardeva) palidzibu palidzeja pie varas noklut vislatvijas izlaupitajam noladetajam A.Skelem un TP zaglu bandai, kura piebeidza Latvijas valsts izpostisanu, izlaupisanu un ar vel nepieredzetu cinismu, nezelibu tupinaja genocidu pret latviesu tautu kadu jau bija uzsakusi LC zaglu banda. Tad Elerte ielida Vienotiba un stuteja nekustamo ipasmu spekulantu un nodoklu nemaksataju A.Stokenbergu... Pec S.Elertes karatavs raud.....
KKK
K
Viens no manas dzīves sapņiem ir nekad mūžā vairs neskatīt Šķēlerti publiskajā telpā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas