Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Trampa laiks

Tramps nu stājies ASV prezidenta amatā, visas pasaules valstu līderi ar lielu interesi seko, kāda būs viņa īstenotā politika.

Top komentāri

reptilis
r
Te viens min apiešanos ar presi....nu,ko -par ko tad šī pērkamā prese bēdājas? ...bēdājas par Patiesības ministrijas statusa zaudēšanu! Bēdājas ,ka ir pazudis smadzeņu skalošanas instruments.
Dump Trump
D
Putin = Hitler = Trump
Pravietisnejaukais
P
Dieva Vārds, Bībele, pravieša Jeremijas grāmata 17: 5-8 Tā saka Tas Kungs: ”Nolādēts (neveiksmei lemts) ir, kas paļaujas uz cilvēkiem un tur miesu par savu atbalstu un elkoni un kura sirds atkāpjas no Tā Kunga! Tas ir kā kails koks tuksnešainā klajumā, tas nekad nekādu labumu neredzēs; tam jādzīvo izkaltušajās tuksneša vietās, neviesmīlīgā klajuma sāļainajā zemē. Bet svētīgs ir tas, kas paļaujas uz to Kungu un kura cerība ir tas Kungs! Tas ir kā koks, kas stādīts pie ūdens un kas rieš savas saknes jo tuvu upei, tas nebīstas karstuma, tā lapas paliek zaļas. Arī sausā gadā tas nebīstas, tas nemitīgi dod savus augļus.”
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Cigarete un pudele pie kluba "18"

Saeimas komisija atbalstījusi priekšlikumu grozījumiem Alkoholisko dzērienu aprites likumā, kas paredz, ka alkoholiskos dzērienus būs aizliegts pārdot personām, kuras ir jaunākas par 20 gadiem. Ze...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats