Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

airBaltic testa lidojums uz Liepāju veiksmīgs

Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic pirmdien ar jauno Bombardier CS 300 lidmašīnu veiktais testa lidojums uz Liepāju bijis veiksmīgs, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Vanags norādīja, ka Liepāja no Rīgas sasniegta aptuveni 20 minūšu laikā, taču, kā jau iepriekš ziņots, ierobežojumu dēļ lidmašīna nenolaidās Liepājas lidostā. Tālāk lidots uz Kolkas ragu, Ainažiem, Valmieru.

"Bija tāds Latvijas apskates lidojums,'' teica Vanags.

Vienlaikus viņš atzina, ka lidsabiedrība izvērtē iespējas sākt regulārus reisus no Liepājas, taču pagaidām vēl nekāda lēmuma nav un Liepājas lidosta šajā ziņā konkurē ar citām lidostām.

''Lidojumi uz Liepāju ir skaists sapnis, bet pie tā vēl ļoti daudz jāstrādā visām iesaistītajām pusēm,'' uzsvēra airBaltic pārstāvis.

LETA jau vēstīja, ka, lai radītu priekšnosacījumus regulāru iekšzemes un starptautisko gaisa pārvadājumu sākšanai Kurzemes reģiona sasniedzamības nodrošināšanai, 2015.gadā kohēzijas projektā Liepājas starptautiskās lidostas attīstība pabeigti Liepājas lidostas infrastruktūras būvniecības darbi, bet 2016.gada 19.septembrī lidosta tika sertificēta regulāru lidojumu apkalpošanai.

Liepājas lidosta ir pirmā valstī un viena no pirmajām Eiropā, kas sertificēta atbilstoši jaunajam Eiropas Savienības lidlauku sertifikācijas regulējumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas