Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs
Latvija Eiropas Savienības pārvietošanas programmas ietvaros uzņēmusi 203 personas

Latvijā nogādāti kārtējie patvēruma meklētāji

Piektdien, 20. janvārī, Eiropas Savienības pārvietošanas programmas ietvaros uz Latviju no Turcijas un Itālijas kopā pārvietotas piecas personas, kurām nepieciešama starptautiskā aizsardzība, tai skaitā divi nepilngadīgi bērni, portāls Diena.lv uzzināja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (PMLP).

Latvijā piektdien nogādāta viena ģimene no Sīrijas, kā arī eritrejietis no Itālijas, patlaban personas atrodas Patvēruma meklētāju centrā Muceniekos. Starp pārvietotajām personām ir lauksaimniecības un tirdzniecības nozares pārstāvji.

Jau ziņots, ka atbilstoši starptautiski noteiktajām procedūrām un Patvēruma likuma prasībām tūlīt pēc ierašanās Latvijā Valsts robežsardzes amatpersonas pieņem pārvietoto personu iesniegumus un iepazīstina patvēruma meklētājus ar tiesībām un pienākumiem patvēruma procedūras laikā. Nākamajās dienās Valsts robežsardzes amatpersonas turpinās strādāt ar patvēruma meklētājiem un veiks nepieciešamo dokumentu sagatavošanu, lai lietas materiālus varētu nodot Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei turpmākam darbam un lēmumu pieņemšanai par bēgļa vai alternatīvā statusa piešķiršanu.

Latvija Eiropas Savienības pārvietošanas programmas ietvaros uzņēmusi 203 personas.

 

 

Top komentāri

pietiek uznemt eritrejiesus!
p
Eritreja nav valsts, kurai butu jadod beglu statuss, taa vienkarsi ir loti nabadziga valsts.
nu nu
n
tieši šitādu gnīdu no valdības dēļ, kas velk iekšā parazītus no agresīvām un svešām kultūrām, kamēr pašu valstī katru pārdienu sadeg bērni, līdzcilvēki ziedo smagi slimajiem, lai tie dzīvotu un sociālie dienesti nav spējīgi izkontrolēt narkomānus, kā rezultātā bērni reāli nomirst badā, tieši šādu valdību dēļ kā mūsējā bija brexit, ievēlēja trampu un tūlīt ievēlēs arī lepēnu!!!! kaut jūs, mūsu valdība, slīkdami dzert prasītu un ugunī degdamiem jums kājas saltu!!! un starp citu - eritrejā kara nav jau vairāk kā 15 gadus!!!
reptilis
r
....briesmas:(((...arī Itālijā karo....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas