Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Lidosta Rīga atsākusi darbu

Starptautiskās lidostas Rīga skrejceļš atsācis pieņemt lidmašīnas pēc šodien notikušā negadījuma ar Krievijas čarterkompānijas Vim Airlines lidmašīnu, liecina informācija lidostas mājaslapā.

Lidostā plkst.13.59 nosēdās Lufthansa reiss no Frankfurtes, bet pēc plkst.14 nolaidušies reisi no Helsinkiem, Brēmenes, Amsterdamas, Parīzes un Tronheimas.

Informācija lidostas mājaslapā liecināja, ka kopš plkst.11.54 neviena lidmašīna lidostā Rīga nebija nolaidusies, savukārt pirms negadījuma pēdējais izlidojošais reiss veikts plkst.11.32.

Lidostas Rīga lidlauka darbība tika atjaunota pulksten 13:47, portālu Diena.lv informēja lidosta pārstāvji. Lidlauka darbības ierobežojumu dēļ uz citām lidostām tika novirzīti pieci ielidojošie reisi, astoņi ielidojošie reisi nosēdās ar kavēšanos, bet astoņi ielidojošie un izlidojošie reisi tika atcelti.

"Pasažierus aicinām par reisu izpildi sekot līdzi informācijai lidojumu sarakstā lidostas mājas lapā. Saistībā ar lidojumu kavēšanos un atcelšanu, lūdzam vērsties pie izvēlētā gaisa pārvadātāja," sacīja lidostas pārstāve Laura Karnīte. 

Jau ziņots, ka šodien starptautiskajā lidostā Rīga noticis negadījums ar Krievijas aviokompānijas Vim Airlines čarterreisa uz Krievijas pilsētu Ufu gaisa kuģi, kas pirms pacelšanās saslīdēja uz skrejceļa.

Gaisa kuģī atradās 40 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi. Negadījumā neviens cilvēks nav cietis. Lidmašīnā atradās Kontinentālajā hokeja līgā spēlējošā Toljati Lada komanda.

Patlaban gaisa kuģis ir novietots stāvvietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas