Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

TIEŠRAIDE: Rīgas konference

Portāls Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina piektdien, 28. oktobrī no plkst. 15 sekot līdzi Baltijas jūras reģiona ikgadējā drošības un ārpolitikas foruma - Rīgas konferences - pirmās dienas tiešraidei.

Rīgas konference ir viens no Baltijas reģiona nozīmīgākajiem drošības un politikas forumiem, kas jau 11. gadu pēc kārtas pulcēs vairāk nekā 600 augsta līmeņa ārvalstu drošības un ārpolitikas ekspertus, lai diskutētu par Eiropas Savienības lomu globālajā ekonomikā, Brexit ietekmi uz Eiropas Savienības nākotni, NATO spējām pielāgoties 21. gadsimta izaicinājumiem, kā arī par Rietumu attiecībām ar Krieviju un Austrumu partnerības valstu izaicinājumiem.

Ar Rīgas konferences pirmās dienas tiešraides programmu iespējams iepazīties http://straume.lmt.lv/. Konference notiek angļu valodā, tiešraides skatītājiem būs pieejams  sinhronais tulkojums latviešu valodā. 

Tiešraide no Rīgas konferences turpināsies rīt, 29. oktobrī no plkst. 8.30, kad eksperti visas dienas garumā diskutēs par Eiropas kooperatīvās drošības jautājumiem, valstu attiecībām ar Krieviju un citiem būtiskiem politiskiem tematiem.

Rīgas konference skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā: http://straume.lmt.lv. Konferences dalībnieki un tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tēmturus #RigaConf un #LMTstraume.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas