Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Mediji: Klintoni atgriezīsies

Pērn ASV prezidenta vēlēšanās sagrāvi piedzīvojusī Demokrātu partijas kandidāte Hilarija Klintone neplāno vairīties no darba politiskajā vidē un kopā ar dzīvesbiedru ASV bijušo prezidentu Bilu Klintonu izzina visus aspektus, kāpēc 9. novembrī notikušajās vēlēšanās notikusi tik smaga izgāšanās par labu Donaldam Trampam, vēsta Politico.

Tiesa, neviens neprognozē bijušās ASV valsts sekretāres Klintones un viņas dzīvesbiedra tiekšanās uz augstiem amatiem, taču tiek uzsvēra viņu loma demokrātu nometnes stiprināšanā pēc sagrāves vēlēšanās.

"Lai gan tā [vēlēšanu rezultāts] bija smaga vilšanās, atsperšanās jauniem izaicinājumiem ir daļa no Klintonu DNS. Tātad, lai arī, protams, negaidu, ka viņi cīnīsies par pilnvarām uz augstiem amatiem, domāju, ka viņi neapšaubāmi sagaidīs lieliskas iespējas iesaistīties," paudis bijušais Bila Klintona biroja vadītājs Maks Maklartijs.

Zināms, ka Klintone pēc vēlēšanām saņēmusi vairākus viņas ASV prezidenta priekšvēlēšanu kampaņas menedžera Robija Muka ziņojumus un izvērtējumu, kas viņu organizētajā kampaņā nogāja greizi, kamēr Klintons apsūdz Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) direktoru Džeimsu Komiju par iejaukšanos vēlēšanās. Jāatgādina, ka FIB neilgi pirms vēlēšanām paziņoja, ka tomēr vērtēs no Klintones biroja noplūdināto e-pastu saturu, tomēr jau pēc pāris dienām vēstīja, ka tomēr to nedarīs. E-pastu noplūde tiek saistīta ar hakeriem no Krievijas.

"Ja kāds viņiem zināms cilvēks cīnīsies par vietu Senātā vai kādā pašvaldībā, nebūtu viņu dabā neiesaistīties un neatbalstīt," paudis Maklartijs.

Savukārt bijušais Demokrātu partijas vadītājs Eds Rendels uzsvēris - "Esmu pārliecināts, ka Tramps līdz 2018. gadam visu sačakarēs pietiekami, lai 2018. gada nogalē Hilarijas izredzes atkal būtu gana augstas".

Top komentāri

kas tas par murgu?
k
Bils Klintons un Donalds Tramps ir viena vecuma - abiem ir 70 un Tramps izskatās daudz labāk. Hilarija arī nav nekur tālu un pēc 4 gadiem būs 73... un ar sliktāku veselību, nekā bija šajās vēlēšanās. Un nav nekur teikts ka Mišele Obama arī nepretendētu uz prezidenta amatu(kļūstot pirmā sieviete-prezidente-afroamerikāniete), nemaz neaizmirstot, ka tādas pašas domas var arī būt Cukenbergam... PS Hilarijai pirms plānot kaut kādas jaunas vēlēšanas vajag arī ieplānot tiesu un reālu cietumsodu.
zvirbulēns
z
Labāk nē! Lai likvidētu Krievijas Federāciju, nepieciešams Tramps.
Vārds
V
Atgriezīsies cietumā pie zvirbulēna?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits