Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Tramps: Krievija saka, ka nav mēģinājusi mani ietekmēt

Reaģējot uz ASV medijos izskanējušajām ziņām, ka Krievijas rīcībā esot kompromitējoša informācija par Donaldu Trampu, jaunievēlētais Savienoto Valstu prezidents trešdien uzsvēra, ka Krievija nekad neesot vērsusi spiedienu pret viņu, piebilstot, ka Krievija saka, ka nav nekādu kompromātu.

"Krievija saka, ka šis neapstiprinātais, politisko oponentu apmaksātais ziņojums ir "pilnīgs un galīgs safabricējums, pilnīgas muļķības." Ļoti negodīgi!" savā tvitera kontā rakstījis topošais ASV prezidents.

 

 

"Krievija nekad nav mēģinājusi izmantot sviras pret mani. Man ar Krieviju nav nekāda sakara - nekādu darījumu, nekādu aizdevumu, pilnīgi nekā," tvītu sēriju turpināja Tramps.

 

 

Jāatgādina gan, ka Tramps pirms tam daudzas reizes ir dižojies ar "lieliskiem darījumiem", kas slēgti arī Krieviju. 

"Izlūkdienesti nedrīkstēja pieļaut šo viltus ziņu "noplūšanu" sabiedrībā. Pēdējais šāviens pret mani. Vai mēs dzīvojam nacistu Vācijā," vaicāja Tramps.

Šos komentārus tviterī Tramps publicējis vien dažas stundas pirms Ņujorkā gaidāmās preses konferences - pirmās teju sešu mēnešu laikā.

Izlūkdienestu vadītāji pagājušajā nedēļā iepazīstinājuši Trampu un pašreizējo ASV prezidentu Baraku Obamu ar divas lappuses garu kopsavilkumu par to, ka Krievijas rīcībā ir potenciāli kompromitējoša informācija, ziņoja telekanāls CNN un laikraksts New York Times, atsaucoties uz vairākām ASV amatpersonām, kurām esot nepastarpināta informācija par šo tikšanos.

Diena.lv jau ziņoja, ka, iespējams, tieši Igaunijas specdienesti novērojuši Trampa palīga tikšanos ar Krievijas amatpersonām.

Vairāki ārvalstu mediji ziņoja, ka Krievijas rīcībā arī varētu būt video un audio ieraksti ar Trampu brīdī, kad viņš veic "perversus" seksa aktus. 

 

 

Arī Krievija šos pieņēmumus noraidījusi. Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs sacīja žurnālistiem: "Kremlim nav kompromitējošas informācijas par Trampu."

Top komentāri

lets
l
ASV 50% sabiedrības nabadzīgāka daļa dzīvo tikpat slikti vai vēl sliktāk kā 1970. gadā. Tehnoloģijas pusgadsimta laikā ir attīstījušas neaptverami, bet ir augusi nevienlīdzība un nabadzīgie cilvēki progresu nepiedzīvo. Tieši šī sabiedrības daļa ievēlēja Trampu par prezdientu un nobalsoja par Brexit. Un tieši šī sabiedrības daļa mainīs arī Eiropu, ja sabiedrības elite nebūs gatava tehnoloģiju attīstības ieguvumus pārdalīt par labu visai sabiedrībai. Sirsnīgu novēlu Trampu Eiropai, ja Eiropas elite nepratīsies mācīties.
rusofobimelo
r
Krievija patiešām nav iebrukusi Ukrainā, jo tad Ukraina būtu iekarota ātri vien... Melo jeņķi un rusofobi savos dumjajos komentos
Ezis
E
Zemāk jau vairs nav kur. CNN ir pārvērtusies par kanalizācijas bedri un citi vēl to pārpublicē.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits