Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Donalds Tramps zvaigzni prestižajā Holivudas alejā saņēma 2007. gadā

VIDEO: Sašķaidīta Trampa slavas zvaigzne Holivudā

ASV prezidenta amata kandidāta Donalda Trampa slavas zvaigzne, kas, tāpat kā daudzu citu slavenību parakstītās zvaigznes, atradās vienā no atpazīstamākajām Holivudas vietām pasaulē, nu ir šašķaidīta, ziņo mediji.

Aculiecinieku videomateriālā redzams kā kāds vīrietis, izmantojot veseri un cirtni, demolē ekscentriskā miljonāra zvaigzni. Vīrietis bija tērpies celtnieku ķiverē un drošības vestē. 

Losandželosas policija paziņojusi, ka notiek izmeklēšana, vēsta Reuters.

 

Vandālis pasākumam bija nopietni gatavojies un, kā redzams video, vietu ap Trampa zvaigzni bija norobežojis ar konusiem un barjerām, tādējādi radot priekšstatu par oficiālu būvniecības pasākumu. 

Donalds Tramps, kā vēsta Reuters, zvaigzni prestižajā Holivudas alejā saņēma 2007. gadā, pateicoties viņa veiksmīgajam TV realitātes šovam Māceklis.

Vandālis arī sniedzis intervijas medijiem, paziņojot, ka Trampa zvaigzni gribēji izlauzt un pārdot izsolē, lai naudu atdotu sievietēm, kas cietušas no miljonāra seksuālajiem uzbrukumiem. Vīrietis atzinis, ka arī viņa ģimenē ir sievietes, kas cietušas no seksuālās vardarbības un tādēļ nesen klajā nākušais video, kur Tramps lepojas ar savu nespēju neskūpstīt un neapgrābstīt skaistas sievietes. 

Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka neilgi pēc video nākšanas klajā vairākas sievietes vērsušās pie medijiem ar stāstiem par to kā miljardieris viņam uzbrucis, kāda kundze komentēja, ka Tramps esot bijis kā "astoņkājis" - viņa rokas esot bijušas visur.

Trampa zvaigznei jau iepriekš "izrādīt uzmanība" - šī gada vasarā kāds ielu mākslinieks ap to uzslēja sienu, kurai apkārt bija dzeloņdrātis un ASV karodziņi. Tas, pēc mākslinieka sacītā, bija komentārs par miljonāra paziņojumu, ka starp ASV un Meksiku tiks uzbūvēta siena. 

Pēdējā nedēļu laikā Trampa reitingi ir kritušies un šobrīd, pēc NPR datiem, viņa konkurente no demokrātu partijas Hilarija Klintone apsteidz republikāni par 6-8 procentpunktiem. 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits