Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

5 patiesības par drošu braukšanu ziemā

Ziema un sniegs katru gadu atnāk negaidot. Autovadītāji brauc uzmanīgāk, veidojas sastrēgumi. Vienus uztrauc tie, ka brauc lēnāk, kā vajadzētu, bet citus tie, kas ļaujas pārgalvībām uz koplietošanas ceļiem. Bez visa šī stresa ir iespējams iztikt, ieklausoties BALTIE drošas braukšanas padomos.

Nodrošiniet sev labu redzamību. Nekāda steiga neattaisno risku, kas saistīts ar apledojušiem logiem un sniega kārtu uz jumta, kas bremzējot var nonākt uz motora pārsega un priekšējā vējstikla.

Izvēlaties pareizu ātrumu. Braukšanas ātrumam jābūt izvēlētam atbilstoši laika apstākļiem. Turklāt jūsu autovadītāja prasmēm un stāžam šeit var nebūt izšķiroša nozīmes, jo daba mēdz sagatavot absoluti negaidītus pārsteigumus.

Palieliniet distanci. Jebkura automobiļa bremzēšanas ceļš uz sniegota vai apledojuša seguma palielinās divkārtīgi vai pat trīskārši. Tāpēc distancei līdz priekšā braucošajam automobilim jāpievērš būtiska uzmanība.

Kombinējiet bremzēšanu. Vienmērīgām darbībām jābūt ne tikai ar akseleratora pedāli un stūri, bet arī bremžu pedāli. Pie kam ar to jābūt īpaši piesardzīgam.

Domājiet ar galvu. Iepriekšminētie padomi daudziem šķitīs jau sen zināmas patiesības. Pārgalvībai uz ceļa ziemas period nav vieta. Braukšanai aukstajā gada periodā nevajag radīt stresu, no tās var gūt arī baudījumu.

Bet ja jūtat, ka pēc pirmā kailledus jums šķiet, ka vairs negribas sēsties pie stūres līdz pat pavasarim, tad dodieties pie BALTIE uz Skanstes ielu 33 vai aizpildiet anketu BALTIE internet vietnē, pasakot kādu auto vēlaties. Par laimi, mūsdienu premium klases auto tehnoloģiskie risinājumi drošas braukšanas jomā atrisina ļoti daudzas problēmas, kas saistītas ar drošu braukšanu un ļauj jums justies pārliecinātiem jebkuras sarežģītības braukšanas apstākļos. BALTIE Jums ne tikai piemeklēs atbisltošāko auto, bet arī:

  • Piegādās auto ar tikai 20% pirmo iemaksu;
  • Sniegs iespēju pasūtīt auto līzingā;
  • Pieņems tavu esošo mazlietoto auto kā pirmo iemaksu;
  • Pārbaudīs tavu jauno auto ražotāja sertificētā, neatkarīgā servisā;
  • Garantēs nobraukuma patiesumu;
  • Piegādās auto uz Latviju;
  • Nokārtos visas formalitātes, kas saistītas ar auto reģistrāciju CSDD;
  • Noformēs apdrošināšanu;
  • Papildus sniegs BALTIE garantiju, lai tu būtu 100% pārliecināts, ka ar auto viss ir pilnīgā kārtībā.

Jums ir tikai jāaizpilda anketa BALTIE internet vietnē un jāpasaka, kādu auto vēlaties!

Atcerieties pašu galveno – lēna braukšana ne vienmēr ir pati drošākā braukšana, ziemas riepas ir obligātas un BALTIE Jums palīdzēs piemeklēt īsto auto!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti