Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Knicks bez Porziņģa ar sezonas antirekordiem smagi zaudē Raptors

Ņujorkas Knicks komanda, spēlējot bez Latvijas labākā sportista Kristapa Porziņģa, svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē sasniedza daudzus sezonas antirekordus un cieta smagu neveiksmi.

Knicks, atzīmējot sezonas ekvatora sasniegšanu, ar 101:116 (26:27, 28:42, 8:27, 39:20) viesos kapitulēja Toronto Raptors.

Jau spēles pirmajā puslaikā Knicks ielaida 69 punktus, sasniedzot sezonas antirekordu, tomēr tas bija nieks salīdzinājumā ar trešajā ceturtdaļā sekojošo. Tajā Ņujorkas vienība pirmajās desmit minūtēs guva tikai divus punktus un nokļuva iedzinējos ar 38 punktiem (56:94), kas arī ir lielākais deficīts sezonā.

Kopā trešajā ceturtdaļā Knicks kapitulēja pretiniekiem ar 8:27, bet ceturtajā ceturtdaļā jau spēle ritēja daudz atslābinātāk un Ņujorkas vienība nedaudz pietuvojās.

Šis Ņujorkas vienībai bija desmitais zaudējums pēdējās 12 spēlēs, bet Porziņģis Ahilleja cīpslas traumas dēļ izlaida otro dueli pēc kārtas un piekto kopā šosezon. Pēc šīs spēles Knicks komanda sasniegusi sezonas vidu, bet, neskatoties uz ļoti neveiksmīgo pēdējā laika sniegumu, tā joprojām ir tikai trīs panākumu attālumā no piektās vietas konferencē.

Knicks rindās svētdien rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Karmelo Entonijs, ar 17 punktiem izcēlās Džastins Holidejs, bet 16 punktus sameta Deriks Rouzs.

Tikmēr Raptors sastāvā 23 punktus iemeta Demārs Derouzens, ar 21 punktu atzīmējās Normens Pauels, tomēr viņš bija starp vairākiem Raptors rezervistiem, kas šādā mačā pamanījās būt ar negatīvu +/- attiecību, bet 20 punktus guva Demārs Kerols.

Tāpat daudzu gaidīts bija lietuviešu duelis - Knicks rindās deviņus punktus guva Mindaugs Kuzminsks, bet Raptors zvaigzne Jons Valančūns izcēlās ar 12 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām.

Nākamajā spēlē Knicks pirmdien jau plkst.20 pēc Latvijas laika uzņems tiešo Austrumu konferences konkurenti Atlantas Hawks. Pagaidām nav zināms vai Porziņģis būs spējīgs iziet laukumā jau šajā cīņā.

Knicks komanda ar 18 uzvaru 41 spēlē ieņem desmito pozīciju Austrumu konferences kopvērtējumā.

Savukārt cita latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs vienība ar 31 panākumu 40 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi