Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Warriors NBA fināla atkārtojumā sagrauj čempionus Cavaliers

Pie graujošas uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pirmdien tika Goldensteitas Warriors, kas savā laukumā ar 126:91 (37:22, 41:27, 17:22, 31:20) sagrāva pagājušās sezonas čempioni Klīvlendas Cavaliers.

Līdz ar to Warriors komandai izdevies pārtraukt četru zaudējumu sēriju, kas tai bija tieši pret Cavaliers basketbolistiem.

Jau no paša mača sākuma Goldensteitas vienība bija uzņēmusi augstu tempu, pirmo ceturtdaļu noslēdzot ar 15 punktu starpību (37:22). Turpinājumā Cavaliers tā arī neatradās nekādi pretargumenti, lai pretiniekus noķertu.

Warriors sastāvā ar savu trešo triple-double sezonā izcēlās Dreimonds Grīns, kura rēķinā 11 punkti, 11 rezultatīvas piespēles un 13 atlēkušās bumbas.

Tikmēr šī mača rezultatīvākais basketbolists ar 26 punktiem bija Klejs Tompsons no Warriors vienības, kamēr 21 punktu pievienoja Kevins Durants, bet iepriekšējo divu sezonu NBA vērtīgākais basketbolists Stefans Karijs atzīmējās ar 20 punktiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Warriors vienība Klīvlendas klubu nebija pieveikusi kopš pagājušās sezonas NBA finālsērijas ceturtās spēles, kad Cavaliers pamanījās atspēlēties no deficīta 1-3 un izcīnīt savu pirmo titulu vēsturē.

"Man šis mačs bija svarīgs, jo Cavaliers komanda bija uzvarējusi mūs iepriekšējās četrās spēlēs. Ir labi nedaudz revanšēties," pēc panākuma sacīja Tompsons.

Tikmēr Cavaliers sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Lebrons Džeimss, kurš gan no spēles trāpīja tikai sešus no 18 metieniem.

Savukārt jau pie savas septītās uzvaras pēc kārtas tikusi Losandželosas Clippers, kas pirmdien savā laukumā ar 120:98 (34:25, 30:22, 32:28, 24:23) pārspēja Oklahomasitijas Thunder.

Losandželosas kluba rindās ar 23 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Marīss Speigts, kamēr Thunder vienību no neveiksmes neglāba tās līdera Rasela Vestbruka 24 punkti.

Gana veiksmīgu sniegumu turpina demonstrēt Filadelfijas 76ers, kam pirmdien izbraukumā ar 113:104 (24:24, 22:30, 35:24, 32:26) izdevās pārspēt Milvoki Bucks.

Filadelfijas komandu ceļā uz uzvaru spārnoja kamerūnieša Žoela Embīda 22 punkti un 12 atlēkušās bumbas.

Savukārt Bucks sastāvā 23 punktus iemeta Grieķijas basketbolists Jannis Adetokunbo.

Filadelfijas komanda, kas iepriekšējos gadus bijusi viena no NBA pastarītēm, pēdējo astoņu maču laikā tikusi pie sešām uzvarām. Tas ir gandrīz tikpat, cik izdevās izcīnīt iepriekšējā 31 spēlē kopā.

Jau ziņots, ka Ņujorkas Knicks vienība bez savainotā latvieša Kristapa Porziņģa palīdzības pirmdien savā laukumā ar 107:108 (27:26, 27:27, 29:35, 24:20) piekāpās Atlantas Hawks.

Rietumu konferences un visas līgas līdere ir Goldensteitas Warriors, kas 41 spēlē izcīnījusi 35 uzvaras, bet otrā ar 31 panākumu 40 dueļos ir Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs.

Austrumu konferencē vadībā ar 29 uzvarām 40 cīņās ir Cavaliers komanda, bet Knicks ar 18 panākumiem 42 spēlēs ir 11.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi