Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bertānam pieci punkti, Spurs ar +40 sabradā Losandželosas Lakers

Dāvis Bertāns ceturtdien guva piecus punktus NBA regulārā turnīra spēlē, kura viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs vienība savā laukumā ar 40 punktu pārsvaru sagrāva Losandzēlosas -Lakers_ komandu - 134:94.

Jau no paša spēles sākuma laukumā pilnībā dominēja mājinieki, neļaujot Lakers basketbolistiem pabūt vadībā kaut uz brīdi. Spurs jau pirmajā puslaikā sameta 72(!) punktus, uzvarot to ar 18 punktu pārsvaru, un līdzīgi turpināja arī spēles otrajā daļā, saberot Lakers grozā vēl 62 punktus. Spēles beigās tablo vēstīja +40 mājiniekiem - 134:94.

Uzvarētājiem 31 punktu guva līderis Kavai Lenards, 22 un deviņas atlēkušās pievienoja Pau Gazols, bet pa 13 punktiem guva Lamarkuss Oldridžs un Tonijs Pārkers. Bertāns šoreiz laukumā pavadīja 11 minūtes, kuru laikā realizēja vienu no četriem tālmetieniem un vienīgo divpunktu metienu, gūstot piecus punktus.

Latvieša rēķinā arī trīs atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles. Kamēr laukumā atradās viņš, Spurs guva par septiņiem punktiem vairāk kā pretinieks. 

Sanantonio basketbolistiem šī bija 31. uzvara 39 aizvadītajās spēlēs, un vienība aizvien ir otra labākā kā Rietumu konferencē, tā visā līgā.

Nākošo spēli Spurs aizvadīs sestdien Mehiko, kur tiksies ar Fīniksas Suns. Izbraukumā Spurs šosezon uzvarējuši 17 no 20 spēlēm.

Jau vēstīts, ka ceturtdien sāpošās Ahileja cīpslas dēļ malā palika otrs NBA latvietis Kristaps Porziņģis, kura pārstāvētā Ņujorkas Knicks vienība tika pie otrās uzvaras pēdējās 11 spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi