Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vietējie bukmeikeri: Porziņģis pretendēs uz dalību All Star spēlē, Dāvis Bertāns - uz NBA čempiona titulu

Jau naktī uz trešdienu sāksies NBA sezona, kur pirmo reizi piedalīsies divi spēlētāji no Latvijas.

Kristaps Porziņģis liks sporta līdzjutējiem par sevi runāt vēl vairāk un, iespējams, pat piedalīsies 2017. gada Visu zvaigžņu spēlē, prognozē sporta totalizators 11.lv. Šāda iespēja tiek vērtēta ar 52% varbūtību (koeficients - 1.80). Savukārt, Dāvja Bertāna Sanantonio _Spurs_ kārtējo reizi ir starp titula favorītiem un pastāv iespēja, ka beidzot arī latvietis tiks pie NBA čempionu gredzena.

Pērn Porziņģis pamatīgi pārsteidza basketbola sabiedrību ar savu sniegumu un sagaidāms, ka šogad progress turpināsies. 11.lv paredz, ka Porziņģis būs viens no statistikas līderiem Ņujorkas Knicks rindās – otrais gūtajos punktos un atlēkušajās bumbās (attiecīgi vidēji mačā 16,5 un 7,5), kā arī komandas līderis bloķētājos metienos (1,9). Pašai Knicks komandai tiek prognozētas 40 uzvaras un 47% iespējamība (koeficients - 2.05) iekļūt izslēgšanas spēlēs.

“Ne velti Porziņģis ir izpelnījies vienradža epitetu. Pat talantiem bagātā NBA līga nav pieredzējusi, ka 218 cm garš spēlētājs spētu laukumā pārvietoties, driblēt un izpildīt metienus kā ārējās līnijas spēlētājs. Vienlaikus arī prasmīgi izmantojot auguma priekšrocības gan uzbrukumā, gan aizsargājot savu grozu” stāsta 11.lv totalizatora vadītājs Toms Piliksers. “Vasarā ieguldītais darbs ļaus progresēt un, iespējams, jau šosezon Kristaps nodrošinās dalību Visu zvaigžņu spēlē. Atceroties pērn sacelto ažiotāžu līdzjutēju balsojumā un ņemot vērā sagaidāmo progresu laukumā, šāds scenārijs šķiet visnotaļ ticams.”

Tikmēr sasniegt izslēgšanas spēles nebūs problēma Bertāna Spurs, šādu iespēju vērtējot ar 99% varbūtību. Lai arī karjeru vasarā beidza komandas ilggadējais līderis Tims Dankans, arī šogad Sanantonio ir starp galvenajiem titula pretendentiem. Spurs tiek prognozētas 58 uzvaras un triumfs līgā tiek vērtēts ar likmes koeficientu 9.00. Augstākas tikai Goldensteitas Warriors (1.75) un Klīvlendas Cavaliers (4.50) izredzes.

“Sanantonio Spurs ir unikāls klubs NBA, kas spējuši regulāri būt starp galvenajiem favorītiem jau divas desmitgades,” skaidro Piliksers. “Šis laiks lielā mērā bija saistīts ar Dankanu, bet izveidotā sistēma, kur uzsvars ir komandas intereses, nevis individuālā statistika, ļauj domāt, ka arī pēc Dankana ēras lielu izmaiņu nebūs. Svarīga loma šeit būs Bertānam, no kura gaidīs produktīvu iesaistīšanos no reservistu soliņa, precīzi realizējot metienus no distances. Ja tas izdosies un nevajās traumas, paredzam Dāvim ražīgu karjeru NBA.”

Gan Knicks, gan Spurs sezonu uzsāks jau naktī uz trešdienu, spēlējot izbraukumā. Ņujorku uzņems čempionvienība Cavaliers, bet Sanantonio viesosies pie pagājušās sezonas finalistiem Warriors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi