Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

ESPN: Kļičko guvis traumu un decembrī necīnīsies ar Džošua

Boksa smagsvars Vladimirs Kļičko guvis traumu un šogad neatgriezīsies ringā, līdz ar to 10.decembrī nenotiks viņa un Entonija Džošua cīņa, kurā paredzēts sadalīt vairākas pasaules čempiona jostas, vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN.

Patlaban nav informācijas, kādu traumu guvis Kļičko, taču viens no avotiem ESPN norādījis, ka tas ir ikru savainojums.

Tiesa, Kļičko un Džošua puses pārrunājot iespēju cīņu aizvadīt nākamā gada pirmajā pusē.

Kļičko un Džošua cīņa Mančestrā paredzēta 10.decembrī, abiem bokseriem sadalot 30 miljonus sterliņu mārciņu (33,1 miljonu eiro) lielu naudas balvu fondu.

Džošua menedžeris Edijs Hērns pirms nedēļas atklāja, ka abas puses ir vienojušās par cīņas norises laiku un vietu, taču pagaidām nav skaidrs, cik pasaules čempiona jostas tajā tik izcīnītas.

Džošua šobrīd pieder Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un mazāk prestižā Starptautiskās Boksa Organizācijas (IBO) pasaules čempiona jostas. Tikmēr vēl norisinās sarunas ar Pasaules Boksa asociāciju (WBA) par tās šobrīd vakantās pasaules čempiona jostas izcīnīšanu.

Ukrainis Kļičko pērn novembrī zaudēja britu bokserim Taisonam Fjūrijam, šķiroties no IBF, WBA, Pasaules Boksa organizācijas (WBO), IBO un žurnāla Ring čempiona jostām. Kļičko vēlējās revanša cīņu ar Fjūriju, tomēr brita karjera ir piedzīvojusi lejupslīdi, jo viņš cīnās ar atkarībām.

Jau pirms laika Fjūrijam tika atņemtas IBF un IBO čempiona jostas, kuras tagad pieder Džošua, taču tāds pats liktenis visticamāk piemeklēs arī pārējos Fjūrija titulus.

Pašlaik 26 gadus vecais Džošua 2012.gadā triumfēja Londonas olimpiskajās spēlēs, bet kopš tā laika profesionālajā karjerā viņš visas 17 cīņas noslēdzis ar priekšlaicīgu uzvaru. Pēdējo reizi viņš IBF jostu aizstāvēja jūnijā, kad pieveica amerikāni Dominiku Brīzilu. Zīmīgi, ka pirms diviem gadiem viņš bija Kļičko sparinga partneris.

Tikmēr šobrīd 40 gadus vecais Kļičko pirms dueļa ar Fjūriju zaudējuma garšu nebija izjutis 11 gadus. Ukrainas bokseris karjeras laikā piedalījies 68 cīņās, triumfējot 64 no tām, turklāt 54 panākumus izcīnījis ar nokautu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi