Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Bulvītis nāk uz maiņu FA kausa trešās kārtas pārspēlē pret titulēto Liverpool

Latvijas futbola aizsargs Nauris Bulvītis trešdien nāca laukumā uz maiņu Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa trešās kārtas jeb 1/32 fināla pārspēlē pret titulēto Liverpool komandu, taču latvieša komanda Plimutas Argyle cieta neveiksmi un izstājās no tālākās dalības kausa izcīņā.

Anglijas pēc spēka ceturtās līgas jeb League Two komanda Argyle savā laukumā zaudēja titulētajai Liverpool ar cienīgu rezultātu 0:1 (0:1).

Bulvītis laukumā devās uz maiņu spēles 80.minūtē, taču mājinieki no zaudējuma izglābties nespēja. Zīmīgi, ka latvietis darbojās priekšējā līnijā, nevis aizsardzībā kā ierasts.

Vienīgie vārti tika gūti spēles 18.minūtē, kad pēc stūra sitiena no tuvas distances ar galvu precīzi sita Liverpool brazīliešu aizsargs Lukass Leiva.

Spēles 87.minūtē Liverpool, kas šajā spēlē izmantoja daudz rezervistus un gados jaunus spēlētājus, varēja pārsvaru dubultot, taču beļģa Divoka Origi izpildīto 11 metru soda sitienu atvairīja Argyle vārtsargs Lūks Makkormiks.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirms pusotras nedēļas Argyle viesos sagādāja pārsteigumu un ar vienu no Anglijas premjerlīgas līderēm nospēlēja neizšķirti 0:0. Tiesa, arī tajā mačā Liverpool pārsvarā izmantoja rezervistus. Bulvītis pirmajā mačā palika Plimutas komandas rezervē.

Tā kā pirmais duelis noslēdzās neizšķirti, bija nepieciešama pārspēle.

Bulvītis iepriekšējās trīs Argyle spēlēs palika rezervē, bet iepriekšējo reizi laukumā viņš bija 31.decembrī, kad arī nāca uz maiņu League Two spēlē.

Iepriekš FA kausa 1/32 finālu nepārvarēja Anglijas pēc spēka otrās līgas futbola komanda Reading, kurai traumas dēļ nevar palīdzēt Latvijas izlases uzbrucējs Deniss Rakels. Reading ar 0:4 viesos piekāpās pašreizējai trofejas glabātājai un premjerlīgas grandam Mančestras United, tādējādi noslēdzot dalību turnīrā.

Iepriekšējās sezonas FA kausa finālā Mančestras United slavenajā Vemblija stadionā ar 2:1 pagarinājumā pieveica Londonas Crystal Palace.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi