Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Čempioni Liepājas futbolisti šosezon pie medaļām netiks

Pērnās sezonas čempione "Liepāja" "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas 26.kārtas spēlē viesos ar rezultātu 0:1 (0:1) piekāpās turnīra jaunpienēcējai RFS komandai, neuzvarot piekto maču pēc kārtas un zaudējot cerības uz pirmo trijnieku.

Uzvaru piektdienas spēlē debitantiem atnesa Giorgijs Diakvišvili, kurš ar vārtu guvumu atzīmējās spēles 31.minūtē. Diakvišvili pēc pretuzbrukuma ieguva bumbu uz soda laukuma līnijas un pa zemi to raidīja mājinieku vārtos.

Gruzīnu pussargam, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Latvijas telpu futbola spēcīgāko komandu "Nikars", šie bija otrie vārti sezonā. Zīmīgi, ka pirmos vārtus sezonā viņš guva tieši pret "Liepājas" komandu.

Pagājušā gada čempione "Liepāja" pirms nedēļas ar 1:3 piekāpās "Metta"/LU futbolistiem, zaudējot jebkādas izredzes aizstāvēt pērn izcīnīto titulu.

Abas komandas virslīgā šosezon tikušās četras reizes. Ja sezonas pirmajā mačā rīdzinieki savā laukumā izcīnīja pārsteidzošu panākumu ar 1:0, otrajā duelī "Liepāja" savu skatītāju priekšā revanšējās ar 3:1. Savukārt iepriekšējo reizi abas vienības Rīgā nospēlēja neizšķirti 1:1.

RFS, kas šosezon debitēja virslīgā, sākusi komplektēt sastāvu nākamajai sezonai, jo parakstīti līgumi ar tādiem Latvijas izlasē spēlējušajiem futbolistiem kā Robertu Savaļnieku un Aleksandru Fertovu.

Virslīgas 26.kārtas izspēle ar centrālo maču turpināsies sestdien, kad līdere "Ventspils" savā laukumā uzņems vienu no sīvākajām konkurentēm "Jelgavu", kā arī uz titulu cerošais Jūrmalas "Spartaks" savu skatītāju priekšā tiksies ar "Metta"/LU. Savukārt svētdien "Riga" uzņems virslīgā vietu jau zaudējušo "Daugavpili".

Virslīgas kopvērtējumā "Ventspilij" ir 50 punkti 25 mačos, par punktu apsteidzot Jūrmalas "Spartaku", bet par pieciem - "Jelgavu". Tikmēr "Liepāja" ar 38 punktiem ir ceturtajā vietā un jau nolikusi čempiona pilnvaras.

RFS ar 34 punktiem ir piektā, tai ar 29 punktiem seko "Riga", bet septīto vietu ar 24 punktiem ieņem "Metta"/LU. Savukārt turnīra tabulu ar 11 punktiem noslēdz "Daugavpils", kas jau zaudējusi cerības saglabāt vietu virslīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi