Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ķīnas klubs Ronaldu piedāvājis vairāk nekā 100 miljonu eiro lielu algu

Par pasaulē labāko futbolistu nosauktajam portugālim Krištianu Ronaldu kāds Ķīnas klubs piedāvājis līgumu, kas spēlētājam gada laikā ļautu saņemt vairāk nekā 100 miljonus eiro, pavēstījis viņa aģents Žorže Mendešs.

Savukārt kā izpirkuma maksu šis Ķīnas klubs Ronaldu pašlaik pārstāvētajai Spānijas komandai Madrides Real piedāvājis 300 miljonus eiro.

"Tomēr par naudu nevar iegūt visu. Madrides Real klubs ir Ronaldu dzīve. Viņš šeit ir laimīgs un pāreja uz Ķīnu nav iespējama," pauda Mendešs. "Ķīnā šobrīd ir jauns tirgus. Viņi var nopirkt ļoti daudz futbolistu, taču Ronaldu tur nedosies. Viņš ir labākais spēlētājs pasaulē, tāpēc ir tikai normāli, ka viņam ir piedāvājumi no citām vienībām."

"Kopā ar Portugāles izlasi Ronaldu šogad triumfēja Eiropas čempionātā. Tas ir kā ar Genoa komandu uzvarēt Itālijas A sērijā. Portugāļi nebija favorīti," teica 50 gadus vecais Mendešs.

Pašlaik 31 gadu vecais Ronaldu Madrides Real komandu pārstāv kopš 2009.gada, bet kopā ar šo vienību viņš izcīnījis jau desmit trofejas.

Pašlaik Ķīnas futbolā tiek ieguldītas milzīgas summas, bet nesenākā pāreja ir slavenā argentīnieša Karlosa Tevesa pievienošanās Šanhajas Greenland Shenhua klubam, kas viņam paredz gada algu 42 miljonu dolāru (40 miljonu eiro) apmērā.

Ķīnas superlīgas komandas cenšas piesaistīt ne tikai futbolistus, bet arī pazīstamus trenerus. Piedāvājumu kļūt par kādas Ķīnas augstākās līgas komandas galveno treneri saņēmis arī bijušais Anglijas futbola izlases galvenais treneris Sems Elerdaiss.

"Vai es saņēmu piedāvājumu? Jā. Es nepiekritu. Varēju doties uz turieni, bet izvēlējos palikt Anglijā. Futbolistam un klubam ir ļoti grūti noraidīt tādu piedāvājumu. Mūsdienās tā notiek, tie ir spēki, kas maina futbolu. Ķīna izlēmusi iegādāties labākos spēlētājus un pārmaksāt viņiem. Laiks rādīs, vai tas ir bijis pareizais lēmums," teica Elerdaiss.

Elerdaiss no Anglijas izlases galvenā trenera amata atkāpās šoruden pēc 67 dienu ilgas atrašanās amatā, jo viņš tika pieķerts runājam, kā apiet Anglijas Futbola asociācijas (FA) spēlētāju pāreju noteikumus. Pagājušajā nedēļā viņš kļuva par Londonas Crystal Palace galveno treneri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi