Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pārtrūkst Madrides Real iespaidīgā nezaudēto maču sērija

Madrides Real futbolisti svētdien Spānijas čempionāta mačā ar 1:2 (0:0) izbraukumā piekāpās Sevilla komandai, kā rezultātā pārtūka karaliskā kluba iespaidīgā 40 nezaudēto spēļu sērija.

Madrides klubs gan šajā mačā bija vien piecu minūšu attālumā no uzvaras. Cīņas 67.minūtē 11 metru soda sitienu realizēja viesu superzvaigzne Krištianu Ronaldu, bet rezultāts palika nemainīgs līdz pat dueļa izskaņai.

Tomēr noslēdzošajās minūtēs Sevilla sagrieza visu kājām gaisā. Vispirms 85.minūtē pēc standartsituācijas Real aizsargs Serhio Ramoss kļūdaini bumbu raidīja savos vārtos, bet kompensācijas laika pirmajā minūtē uzvaru mājiniekiem nodrošināja Stevans Jovetičs.

Līdz ar to pārtrūkusi Real komandas 40 nezaudēto oficiālo maču sērija, kas tik un tā ir Spānijas rekords. Madrides klubs zaudējuma rūgtumu iepriekšējo reizi bija izjutis vien pagājušā gada 6.aprīlī UEFA Čempionu līgas mačā pret Vācijas komandu VfL Wolfsburg.

"Man ir jābūt ļoti lepnam par visu to, ko tā līdz šim brīdim paveikusi," pēc neveiksmes sacīja Real galvenais treneris Zinedins Zidāns. "Zinājām, ka kādā dienā šī sērija aptrūksies. Tas pienāca jau šodien, bet mums ir jāturpina smagi strādāt."

Tikmēr Barcelona vienība, pateicoties diviem urugvajieša Luisa Suaresa vārtiem, sestdien savā laukumā ar 5:0 (1:0) pieveica Las Palmas.

Pirmajā puslaikā titulētā kluba futbolisti spēja gūt tikai vienus vārtus, kad 14.minūtē atzīmējās Suaress, taču otrajā puslaikā mājinieki izcēlās ar četriem bezatbildes vārtiem un guva graujošu uzvaru.

Vēl sestdien Madrides Atletico savu skatītāju priekšā ar 1:0 (1:0) pārspēja Seviljas Real Betis.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā līderei Real ir 40 punkti 17 mačos, kamēr 39 punkti 18 spēlēs ir Sevilla kontā. Pie 38 punktiem tikusi Barcelona, kamēr Atletico rēķinā ir 34 punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi