Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pēc tikai 11 spēlēm atlaists pirmais amerikāņu treneris premjerlīgā Bredlijs

Svonsī City komanda tikai pēc 11 spēlēm amatā atlaidusi galveno treneri Bobu Bredliju, kurš kļuva par pirmo amerikāņu speciālistu Anglijas premjerlīgas čempionātā.

Pirmdien Svonsī futbolisti savā laukumā ar 1:4 kapitulēja Vesthemas United vienībai un kopvērtējumā ir priekšpēdējā pozīcijā.

Bredlijs amatā stājās 3.oktobrī, kad tika atlaists Frančesko Gvidolins. Viņa vadībā 11 mačos cieta septiņas neveiksmes un kopvērtējumā vienība ir tajā pat pozīcijā, kur bija, kad amerikānis tika nolīgts.

"Mums ir žēl zaudēt Bobu pēc tik īsa laika," izteicies komandas vadītājs Hjū Dženkinss. "Diemžēl lietas nerit kā esam plānojuši un jutām, ka nepieciešamas pārmaiņas brīdī, kad atlikusi puse premjerlīgas sezonas."

Itālis Gvidolins, kurš oktobrī tika atlaists tieši savā 61.dzimšanas dienā, Svonsī komandā strādāja kopš janvāra. Pagājušajā sezonā viņš izglāba vienību no izkrišanas un vasarā pagarināja vienošanos uz diviem gadiem, tomēr šīs sezonas sākumā Velsas vienība pirmajās septiņās kārtās bija guvusi tikai vienu panākumu, kas lika speciālistu atlaist.

Bredlijs 2010.gadā vadīja ASV izlasi Pasaules kausa finālturnīrā, sacensībās arī cīnoties 1:1 ar Angliju. Pēc tam viņš trenēja arī Ēģiptes izlasi, bet 2014.gadā, vadot Norvēģijas vienību Stabek, pirmoreiz sāka darbu Eiropā. Pēc tam viņš paguvis trenēt arī Francijas otrās līgas vienību Le Havre.

Bredlijs kļuva par pirmo amerikāni kādas premjerlīgas komandas galvenā trenera amatā.

Šīs sezonas pirmajās 18 kārtās Svonsī City vienība tikusi pie 12 punktiem, bet neizkrišanas zona pašlaik ir četru punktu attālumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi