Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Lada sezonas noslēdzošajā KHL mačā piekāpjas Salavat Julajev

Latviešu aizsarga Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska pārstāvētā Toljati "Lada" komanda, kas piektdien lidostā "Rīga" tika iesaistīta negadījumā, sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 2:4 (1:0, 1:2, 0:1) piekāpās Ufas "Salavat Julajev" vienībai, ar neveiksmi noslēdzot šo sezonu.

Sotnieks šajā mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, jo viņš 11.minūtē palīdzēja Denisam Zernovam atklāt šīs cīņas rezultātu. Lai arī otrā perioda ievadā Salavat Julajev panāca izlīdzinājumu, viesus no jauna vadībā 30.minūtē izvirzīja Staņislavs Bočarovs. Dažas minūtes vēlāk Maksims Majorovs vēlreiz panāca līdzsvaru uz tablo.

Trešo reizi pārņemt vadību Lada vienībai tā arī neizdevās, jo 46.minūtē Ufas klubu vadībā jau izvirzīja Staņislavs Garejevs, bet pašās beigās Salavat Julajev vēl raidīja ripu tukšos Toljati komandas vārtos.

Sotnieks šajā mačā laukumā pavadīja 23 minūtes un 26 sekundes, kas bija ilgākais spēles laiks komandā, bloķēja četrus metienus un pielietoja divus spēka paņēmienus.

Tikmēr Masaļskis šo maču noraudzījās no rezervistu soliņa.

Sotnieks šosezon 56 spēlēs guva sešus vārtus un atdeva astoņas piespēles.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Lada pēc ceturtdienas spēles Rīgā ar vietējo Dinamo bija ceļā uz Ufu, taču Latvijas galvaspilsētas lidostas skrejceļā lidmašīna saslīdēja un nevarēja turpināt ceļu. Tādējādi hokeja komanda vēl kādu laiku bija spiesta uzkavēties Rīgā. Gaisa kuģī atradās 40 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi, bet negadījumā neviens cilvēks necieta.

Visas līgas līdere ar 134 punktiem 59 mačos ir Maskavas CSKA, bet tikpat punktu ir arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Sanktpēterburgas SKA, kam gan pamatlaikā ir mazāk uzvaru. Tieši starp šīm komandām sestdien noskaidrosies regulārā turnīra uzvarētāja, jo abas tiksies savā starpā.

Tāpat sezonas pēdējo maču sestdien aizvadīs izslēgšanas turnīru nesasniegusī Rīgas Dinamo, kas savā laukumā uzņems Ņižņekamskas Ņeftehimik.

KHL regulārais čempionāts noslēgsies sestdien un pirms pēdējām spēlēm ir zināmas 14 no 16 komandām, kas cīnīsies par Gagarina kausu. Divas vakances vēl ir Austrumu konferencē, kur par pēdējām ceļazīmēm cīnās Pekinas Kuņluņ Red Star, Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas Admiral un Novosibirskas Sibirj. Pekinas un Vladivostokas komandas Sibirj apsteidz par diviem punktiem.

Tikmēr Lada ar 65 punktiem 60 spēlēs sezonu noslēgusi Austrumu konferences 14.vietā starp 15 komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi