Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

FOTO: Latvijas hokeja milžu duelī Mogo sagrauj Kurbadu

Mogo hokejisti trešdien savā laukumā pārliecinoši ar 6:2 (3:0, 2:1, 1:1) pārspēja Ogres Kurbads komandu, kas ļāva rīdziniekiem Latvijas hokeja virslīgas turnīra tabulā apsteigt pretiniekus un pakāpties uz otro vietu.

Savukārt citā spēlē virslīgas līdere Zemgale/LLU savā laukumā Jelgavā tikai pagarinājumā ar 5:4 (1:1, 1:2, 2:1, 1:0) uzveica "Rīga" vienību, tiekot pie astotās uzvaras pēc kārtas.

Mogo jau pirmajā periodā guva trīs vārtus, tostarp divus no tiem iemeta spēlējot piecatā pret trīs pretiniekiem. Savukārt pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieki bija vadībā ar 5:1, beigās pārsvaru saglabājot.

Uzvarētājiem Jānis Ozoliņš, Vladimirs Mamonovs, Elviss Želubovskis un Mārtiņš Oskars Freimanis guva pa vieniem vārtiem un atdeva pa rezultatīvai piespēlei, bet pieredzējušais aizsargs Agris Saviels trīs reizes asistēja partneriem. Kurbada labā vārtus guva Sandis Zolmanis un Krišs Grundmanis.

Tikmēr Jelgavā notikušajā spēlē Zemgale/LLU cīņas pirmajā pusē divas reizes bija vadībā, taču trešā perioda sākumā jau atradās iedzinējos ar 2:4. Haralda Vasiļjeva trenētā komanda atlikušajā laikā tomēr spēja panākt izlīdzinājumu, ceturtos vārtus iemetot vien trīs minūtes pirms pamatlaika beigām. Savukārt pagarinājuma otrajā minūtē līderei uzvaru nodrošināja Niklāvs Birovs, kurš šajā mačā guva divus vārtus un reizi asistēja partnerim, bet Artjoms Ogorodņikovs laukuma saimniekiem guva vienus vārtus un tika pie divām rezultatīvām piespēlēm.

Rīgas rindās Oļegs Šišļaņikovs nopelnīja trīs punktus par piespēlēm, bet Renārs Undelis, Edgars Kamoliņš un Ruslans Ignatovičs guva pa vieniem vārtiem un atdeva pa rezultatīvai piespēlei.

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 42 punktiem 18 spēlēs joprojām atrodas Zemgale/LLU, kam sešus punktus zaudē Mogo, kura aizvadījusi divas spēles mazāk, kamēr Kurbads ar 34 punktiem 16 mačos ir trešajā pozīcijā.

Ceturtā ar 21 punktu ir čempione Liepāja, kurai punktu zaudē Prizma. Sesto vietu ar 18 punktiem ieņem Rīga, bet Pārdaugava 16 cīņu laikā pie punktiem nav tikusi.

Šosezon dalībai turnīrā pieteikušās septiņas komandas, kas aizvadīs piecu apļu turnīru, sešām labākajām sasniedzot "play-off" cīņas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi