Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Girgensona rezultatīvā piespēle neglābj Sabres no zaudējuma Toronto

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien NHL regulārā turnīra spēlē atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, tomēr viņa pārstāvētā Bufalo Sabres vienība viesos ar 3:4 (2:0, 0:3, 1:1) atzina Toronto Maple Leafs pārākumu.

Spēli krietni veiksmīgāk iesāka Bufalo, pirmajā periodā pēc Kaila Okposo un Evandera Keina gūtajiem vārtiem izvirzoties vadībā ar 2:0. Viss krasi mainījās otrajā trešdaļā, kad Toronto guva trīs bezatbildes vārtus pirmo deviņu minūšu laikā. Trešos no tiem jaunais Ostons Metjūss, kurš ar 22 gūtiem vārtiem 42 spēlēs ir trešais labākais snaiperis visā līgā aiz Sidnija Krosbija (27) un Džefa Kārtera (23). Metjūss ar iekrātiem 38 punktiem arīdzan ir šobrīd rezultatīvākais debitants.

Trešā perioda vidū Džeimss van Rimsdaiks vairākumā guva jau ceturtos vārtus mājiniekiem. Sabres nepadevās un tika atalgoti ar vārtu guvumu spēles 58.minūtē, kad Girgensons ātrajā pretuzbrukumā raidīja ripu vārtu priekšā, kur to no gaisa dāņa Frederika Andersena sargātajos vārtos trieca Viljams Karjē. Atlikušajā laikā Sabres izglābties gan neprata, piedzīvojot neveiksmi. Tikmēr Toronto svinēja trešo uzvaru pēc kārtas.

Girgensons šoreiz uz ledus pavadīja 14 minūtes un 17 sekundes, veicot trīs spēka paņēmienus un iekrājot pozitīvu lietderības rādītāju +2. Sezonas 44 spēlēs viņam 11 (5+6) punkti un -4 lietderība.

Sabres ar 44 spēlēs iekrātiem 43 punktiem noslīdējuši uz Austrumu konferences 15. pozīciju. Nākošo spēli komanda aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņemts tiešos konkurentus Detroitas Red Wings, kuriem tikpat aizvadītās spēlēs par punktu vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi